Само по NOVA, говори Джок Полфрийман. В първия си ден

...
Само по NOVA, говори Джок Полфрийман. В първия си ден
Коментари Харесай

Джок Полфрийман пред NOVA: Съжалявам за смъртта на Андрей Монов. Исках да спася живот, а не да отнема

Само по NOVA, приказва Джок Полфрийман. В първия си ден на независимост, австралиецът се съгласи да беседва с Даниела Тренчева.  Пред камерата на медията той разгласи, че съжалява за гибелта на Aндрей Mонов.

``
реклама

Заяви и подготвеност доживот да изплаща на фамилията му кръвнина. По негови сметки дължимата сума  била над 1 милион лв.. 

„ Днеска чух, че някаква полиция е ходила на адреса, на който се записвам и не е имало никой. Аз съм излязъл, с цел да давам изявление с публицисти. В  Бусманци не ми даваха да ме снимат публицисти и в този момент аз давам изявление, не желая да давам адрес, тъй като става дума за моята сигурност ”, показа пред Даниела Тренчева австралиеца.

Той показа, че не се опасява от това, че може да му се случи нещо, откакто към този момент е  извън общежитието в Бусманци. Но все пак съгласно него би трябвало да вземе ограничения против прояви, сходни на тези, които се случиха по време на мача  между България и Англия.

Полфрийман описа още, че това не е първото му излизане на открито. „ Не е за първи път, имал съм отпуска. Първо беше за осем часа 2016 година, след това за два дни и отново за два дни. Съжалявам за гибелта на Андрей Монов. Това не беше задачата. За мен задачата на тази борба, това не беше борба, беше нападение… моята цел беше да избавя живот на някой, а не да лишава ”, сподели още той и добави, че не помни убийството на студента.

В момента той е без документи, невъоръжен и в подготвеност да се върне в пандиза.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментар
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР