Само няколко дни след като бе разпространен първият официален портрет

...
Само няколко дни след като бе разпространен първият официален портрет
Коментари Харесай

Хари и Меган се обидиха, поредна провокация

Само няколко дни откакто бе публикуван първият формален портрет на крал Чарлз III, на който е с кралицата-консорт Камила, синът му принц Уилям и неговата брачна половинка Кейт, двамата отцепници от короната взеха решение да отвърнат на удара.

Принц Хари и Меган Маркъл не участват на въпросната фотография, макар че тя е направена по време на погребението на кралица Елизабет II, когато те също бяха на Острова, написа EVA.
-->
Портретът, публикуван от двореца Кенсингтън, е дълбокосмислен – сегашното и бъдещето на монархията. И принц Хари със брачната половинка му Меган Маркъл не са част от нея.

Това ненапълно не би трябвало да изненадва двамата, тъй като те сами взеха решение да се отделят от короната и да се любуват на цивилния живот без кралски отговорности. Явно обаче са се почувствали по някакъв метод наранени, тъй като те също пуснаха две нови свои фотоси.

Основното, което прави усещане на тях, е, че са се хванали за ръце, а както знаем членовете на английското кралско семейство умишлено заобикалят обществени интимни жестове като обятия, целувки, държане за ръце.

Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР