Само няколко дни след дългоочакваното пускане на пазара на продуктите

...
Само няколко дни след дългоочакваното пускане на пазара на продуктите
Коментари Харесай

Обвиниха Селена Гомес в плагиадство с Fenty Beauty - slava.bg

Само няколко дни след дълго чаканото стартиране на пазара на продуктите с марката Rare Beauty, Селена Гомес към този момент търпи рецензии. Като доста свои колежки, младата изпълнителка сътвори своя козметична линия и я показа публично на пазара, само че самата ѝ визия припомня пъклен доста на Fenty Beauty – марката на Риана.

Певицата пуска 48 нюанса декор дьо загар и коректор, разнообразни типове матови и кремообразни червила, съвършената очна линия, молив за очи,хайлайтър, праймър, гел за вежди... На всички тях със златни букви написа Rare Beauty, като името не е инцидентно и е обвързвано с последния албум на звездата.

Купувайки си от козметиката на Гомес, консуматори на обществените мрежи пишат, че опаковките имитират тези на продуктите, които Риана предлага в магазините.

Четката за грим на Rare Beauty и тази на Fenty са с еднакъв розов нюанс, макар че има леки разлики в дръжката.

И до момента в който едни пишат своите отрицателни мнения какъв брой са разочаровани от Селена Гомес, други я опазиха, че доста компании, които създават опаковки за козметичните марки, създават идентични стъклени шишенца или капачки за някои кремове за лице или лосиони за тяло.

„ Вярваме в основаването на безвредно и приветливо схващане за хубостта. Вдъхновяваме нашата общественост да провокира всички останали. Нека предефинираме чувството за хубост. Това е грим, който ви кара да се чувствате ужасно, без да крие това, което ви прави неповторими “, изяснява изпълнителката за своята козметична линия.

Давайки старта на Rare Beauty, Гомес разгласи, че здравословните ѝ проблеми, напълняването и нападките към нея са я въодушевили да сътвори нещо друго.

„ Отвратително е. Затова желаех да трансформира марката си в общественост за метод на живот, да изляза отвън рамките на грима и да ви покажа по какъв начин считам, че би трябвало да се живее. Не става въпрос единствено за грим, а за връзката, която сътворяваме с него “, изясни тя.

Източник: tialoto
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР