Само ние сме граждански кметове, зад нас няма нито една

...
Само ние сме граждански кметове, зад нас няма нито една
Коментари Харесай

Иванчева и Петрова сигурни, че са поръчани, показаха документи как се крадат имоти

Само ние сме цивилен кметове, зад нас няма нито една партия - нито ГЕРБ, нито различен. Ние в действителност поведохме война против имотните измами и очевидно сме настъпили ползи за милиони. Не бих могла да кажа кои – 7-8 парцела за обща стойност 15 млн. лв. открихме откраднати от страната . Това съобщи някогашната зам.-кметица на " Младост " Биляна Петрова, която сподели и заповед за връщане на земя и по какъв начин тя е била преправена, с цел да не е общинска. Искахме да заведем дело, само че бяхме задържани, добави тя.
Десислава Иванчева, другата задържана още напролет за приемане на рушвет в изключително огромни размери, удостовери пред Нова телевизия и добави, че имало и 5 парцела на военните в регион " Младост ", за които никой не се грижел . Двете с Петрова попитаха задочно настоящия в този момент кмет на " Младост " арх. Румен Русев какво прави по техните преписки.
Относно изтеклите СРС и репликата " 3 по 75 " Иванчева беше безапелационна – това не прави половин милион евро, а Петрова добави, че " няма да го почистим в този момент ", а в правосъдна зала – тъй като другояче процесът ще се проточи най-малко още година. И добави, че се оказало цялостна неистина това, което ръководителят на Спецпрокуратурата Иван Гешев декларирал – че " светнали като крушка ", което отпаднало пред съда, както и че броили пари пред " Марая " -та. Десислава Иванчева хвърли съмнение върху процедурата по задържането ѝ – че тя в действителност е арестувана преди да си заключи колата и че в последна сметка се оказало, че имало непълен пръстов отпечатък на козирката на автомобила, само че не бил неин, а внезапно се оказало, че няма по какъв начин да се каже на кого е. Някой да го съди Гешев за тези изказвания, попита отстранената кметица на " Младост " Десислава Иванчева.
Попитана категорично дали е изчислявала рушвет с концепцията 20 евро на квадратен метър, Иванчева отвърна, че никой вложител в никакъв случай не е казвал такова нещо. А Биляна Петрова отхвърли, че дружно с Иванчева са притискали вложители " да подаряват " в интерес на общината – всичко било по избор . През нас пари не минават, безапелационна беше и Иванчева, която изясни процедурата.
Въпросът е кой съумя да изюрка прокуратурата, Апелативният спецсъд – сплотиха се Иванчева и Петрова. Може да е човек, формация, звучи ужасно. Ние няма да имаме заслужено решение на делото, притеснява се Иванчева.
Психическото ни положение е на сериозния най-малко за физическото ни положение, това е установено от лекарите. Прокуратурата ни смазва умствено – коя е прокуратурата, че да ме лишава от деца, да стана майка? Това не е трик, разгласи Иванчева.
Живяла съм в студентско общежитие, не съм родена със сребърна лъжичка – привикнала съм. По-страшното е, че надзирателите ни, мъже, следят като вървим до тоалетната, тя е открита. Това не е " Шератон ", това е концлагер. Има сюжет да бъдем наказани в общественото пространство. Притеснява ме, че моят юрист – Ирен Савова, е заплашвана, изясни Петрова.
Очевидно този развой ще приключи със SMS-и и гласоподаване, то стана ефирен развой , приключи с мъка Петрова.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР