Само на месец от официалното си листване, новата криптовалута Wall

...
Само на месец от официалното си листване, новата криптовалута Wall
Коментари Харесай

Остава 1 месец до листването на WSM, нова криптовалута със завиден потенциал 

Само на месец от формалното си листване, новата криптовалута Wall Street Memes (WSM) притегля от ден на ден внимание измежду вложителите и крипто общността.

Проектът, който съумя да събере над $25 милиона още в стадиите на предпродажба, демонстрира страховит капацитет за бъдещето.  

Скорошното листване е предмет на интензивни полемики и разбори, като мнозина чакат с неспокойствие да видят по какъв начин Wall Street Memes ще се показа на пазара. С оставащи единствено 30 дни до огромния миг, инвеститорската еуфория към $WSM нараства. Този план не е просто следващият крипто токен; той има упоритостите и финансовата поддръжка да стане важен състезател в крипто пространството.

Криптовалута с капацитет за 10Х

Криптовалутата Wall Street Memes ($WSM) продължава да притегля извънреден интерес измежду вложители и крипто запалянковци. По време на невероятна предпродажба, която събра над $25 милиона, токенът показва мощни индикатори за предстоящ триумф. С настояща цена на $0.0337, доста анализатори и крипто инфлуенсъри смятат, че капацитетът на $WSM за десеткратно нарастване на цената си (10Х) е напълно действителен.

Зад плана стои огромна общественост от над 260,000 фена в Twitter (X) , което прибавя спомагателна убеденост в способността му да генерира бързи и постоянни облаги. Меметата, които се разгласяват в границите на плана, получават необятен отзив и десетки хиляди импресии, което прави $WSM не просто криптовалута, само че и маркетингова машина, която се задвижва от ангажираността на общността.

Съчетанието от солидна финансова поддръжка, дейна и ангажирана общественост и позитивните прогнози за листване, вършат $WSM извънредно прелъстителен план. Ако този капацитет се осъществя, Wall Street Memes може да стане една от най-успешните криптовалути за 2023 година.  

Този трен е мъчно да се спре и вложителите, които се качат на него в този момент, имат опцията да бъдат част от едно в действителност неповторимо “пътуване ” в крипто света.

Стейкингът “отвори порти ”

Стейкингът се трансформира в един от основните фактори, когато става въпрос за вложение в криптовалути и Wall Street Memes ($WSM) не изостава в този аспект. Проектът към този момент предлага стейкинг с внушителни параметри, което сигурно прибавя стойност към цялата екосистема. Над 233 милиона $WSM токена към този момент са заложени, като доста вложители не просто задържат своите позиции, само че и ги усилват, без даже да влагат спомагателни средства.

Годишната рента от 86% е привлекателна и дава голям капацитет за облаги на вложителите, изключително когато се комбинира с настоящия хайп към $WSM и общата концепция за меме криптовалути. Този висок % на стейкинг рента може да се трансформира в мотор, който да форсира акомодацията и да увеличи цената на токена в дълготраен проект.

Стейкингът “отвори порти ” и за нови вложители, които желаят да се включат в крипто пространството с по-нисък риск. Високата рентабилност и опцията за “залагане ” на токени дават сигурна и постоянна опция на простите пазарни спекулации.

Елитни тържища ще включат в описите си Wall Street Memes – капацитет за още по-голяма облага?

Регистрирането на Wall Street Memes ($WSM) на елитни крипто тържища като Coinbase, Binance, KuCoin и OKX би било огромен стъпка напред за този млад и упорит план. Листването на такива платформи освен би могло да усили експозицията и достъпността на токена, само че и да даде подтик на неговата цена и общата му известност.

Едно от основните преимущества на листването в топ тържища е увеличената ликвидност. Това разрешава на повече вложители да купуват и продават токена, което е от значително значение за неговата непоклатимост и напредък. По-голямата експозиция също по този начин усилва вероятността $WSM да притегли вниманието на огромни вложители и крипто фондове, които могат да влагат обилни суми.

Присъствието на $WSM на тези платформи може също по този начин да послужи като “вот на доверие ”, който може да укрепи плана. Всеки умел крипто вложител знае, че процесът на листване на такива тържища е съпроводен с редица инспекции и одити, което може да даде на вложителите спомагателна убеденост, че планът е благонадежден и законен.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР