Само на 18 Карлос Алкарас вече е част от третия

...
Само на 18 Карлос Алкарас вече е част от третия
Коментари Харесай

Испанската сензация в Париж: Нямам никакво намерение да се отклонявам от пътя

Само на 18 Карлос Алкарас към този момент е част от третия кръг на "Ролан Гарос ". Младата испанска вяра демонстрира все по-сериозен напредък и резултатите, които реализира въобще не са инцидентни.

Експертите в международния тенис незабавно побързаха да дефинират надарения играч за идващия Рафа Надал, само че младежът въобще не се трогва от сходни съпоставения. Алкарас върви по своя път и преследва задачата си след време да е един от най-хубавите в света.

Вчерашният му триумф над поставения под №28 в главната скица Николос Басилашвили е още една крачка в вярната посока за испанеца, който в третия кръг на Откритото състезание на Франция ще се изправи против германеца Ян-Ленард Щруф. След като съумя да изхвърли един от поставените в шампионат от Големия шлем, Карлос не скри насладата си от триумфа и съобщи, че се надява на още по-добри резултати в близко бъдеще.

„ Участвам за първи път на "Ролан Гарос " и да доближи до третия кръг при дебюта си тук е нещо доста значимо за мен. Смятам, че това е достижение, което би трябвало да оценявам и няма по какъв начин да не бъда благополучен. Да победиш един от поставените и то добър състезател като Басилашвили единствено демонстрира, че съм на правия път. Концентриран съм напълно върху играта си и просто виждам да правя верните неща. Всичко останало идва с времето, а щом реализирам победи и положителни резултати, нямам никакво желание да се отбивам от пътя. Когато нещо върви, то не се трансформира. Мога да бъда горделив със себе си, само че е доста значимо да не преставам по същия метод. Наслаждавам се на всеки миг в Париж и каквото и да се случи, ще запомня присъединяване си с позитивни страсти “, сподели Алкарас.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР