Само месец след като завърши бакалавърската си степен, синът на

...
Само месец след като завърши бакалавърската си степен, синът на
Коментари Харесай

Илия-Калоян Павлов стана шеф във филмовия гигант Милениум филмс

Само месец откакто приключи бакалавърската си степен, синът на Дарина Парлова се уреди на работа в една от най-големите кино компании в света и то на ръковдна позиция.

Наследникът на починалия необут Илия Павлов се явил на конкурс, който спечелил за шеф "Международни продажби " във филмовия колос "Милениум филмс ". Годишната заплата за този пост в Съединени американски щати е към 200 000 $.

Любопитна детайлност е, че като възпатиник на университета в Короладо, милионерският правоприемник е изучавал математика и стопанска система, само че бързо се ориентирал към печеленето на пари в киноиндустрията.

Сред околните другари на младежа са Мел Гибсън, Силвестър Сталоун, Джордж Клуни и доста други. "Много пъти съм си приказвал с тях, в този момент ще съм им нещо като началник ", смее се Илия-Калоян.

"Не съм направила нищо, с което да го поддържа в този случай. Тази победа си я извоюва безусловно самичък ", споделя гордата майка Дарина Павлова. Тя рядко си разрешава да му дава препоръки, било за дами, било за работа.

"Голям мъж е, да се оправя ", безапелационна е вдовицата, предава България през днешния ден.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР