Само месец преди дебюта на модела XUV300, Mahindra потвърди, че той

...
Само месец преди дебюта на модела XUV300,
Mahindra потвърди, че той
Коментари Харесай

Електрическата Mahindra XUV300 ще се предлага в два силови варианта

Само месец преди дебюта на модела XUV300, Mahindra удостовери, че той ще има и изцяло електрически вид. Компанията ще предложи избор сред два разновидността на силовото задвижване на елмодела, стратегия към този момент употребена от Hyundai, Nissan и Renault за световните им електрически модели. Единият ще бъде “обект на желание ”, а другият “обект на полезност ”.

Д-р Паван гоенка, ръководещ шеф на M&M показа за електрическия модел Mahindra XUV300 следното: "Моделът ще има по-висок капацитет на акумулаторите отколкото досега познавате при нас. Сега моделът ни Verito EV има потенциал на акумулатора си от 21 кВтч, само че при XUV300 (e-s201) ще е доста по-висок. Ще продължим по опция два варианта – единият по- ”желан ” и с по-голям потенциал, другият по- ”полезен ” при ежедневни транспортни дейности ”.

Базиранията на модела Mahindra XUV300 напълно електрически вид ще излезе на пазара в средата на 2020-а. Tоп-вариантът ще има 380-волтова елесистема, разработена съвместно от Ssangyong и Mahindra Electric Mobility Ltd. Tой ще предложи пробег в границите на 250 км с едно зареждане, измерен по цикъла New European Driving Cycle. Силовият елемент ще разреши на колата да се форсира от място до 100 км/ч за 11 секунди и да развивя максимална скорост от 160 км/ч.

Mahindra XUV300 употребява архитектурата на Ssangyong Tivoli - платформата X100. Във външноста си колата има детайли, които са близки до тези на модела XUV500. Той ще се предлага като премиум модел с много екстри от високо равнище, в това число електрически покрив и двузонален надзор на климатика. Вариантите дизел и бензин на колата ще се опълчват на пазара срещу моделите Maruti Vitara Brezza, Ford EcoSport и Tata Nexon.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР