Само една седмица остава до пълното унищожаване на парламентарната демокрация

...
Само една седмица остава до пълното унищожаване на парламентарната демокрация
Коментари Харесай

Хората на Костадинов спасяват демокрацията, ето колко време им остава

Само една седмица остава до цялостното заличаване на парламентарната народна власт в България. Това видя Деян Николов от " Възраждане " в декларация от името на парламентарната група при започване на днешното пленарно съвещание, съобщи news.bg.

Демокрацията е правото на свободен избор, посочи той. Демокрацията са хилядите българи, които се подписали в подписката против еврото, безапелационен бе депутатът. Демокрацията са 604 хиляди българи, които директно показаха волята си, съобщи още Деян Николов. Демокрацията е волята на един народ, добави той.
-->
Една седмица оставала на Народното събрание да реши дали да се организира референдум за еврото, по думите му. Този период изтичал на 7 юли.

В правна комисия точката за референдума е отхвърлена. Жалко е да не зачитате волята на 604 000 български жители, показа депутатът от " Възраждане ". Жалко е да се молите под масата на евролидерите да ви пуснат в Шенген, разясни Николов. Жалко е да вярвате, че посланикът е по-страшен от народа, обърна се към депутатите той.

Спрете да се вършиме, че има консенсус в българското общество, настоя Николов. Еврозоната е гибел за българската финансова система, по тази причина и Николов прикани за обществен спор с специалисти, които се зарече да унищожи. За българите Еврозоната не била приоритет. Време ни е за референдум, време е да запазим българския лев, прикани Николов.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР