Само една година преди Париж да стане домакин на Олимпийските

...
Само една година преди Париж да стане домакин на Олимпийските
Коментари Харесай

Повреда блокира терминал на летището в Париж

Само една година преди Париж да стане хазаин на Олимпийските игри, едно от летищата в града претърпя невиждана щета в четвъртъ к. Тя докара до струпване на планина от багаж и закъснение на полети.

Това разяснява Агенция Франс Прес.

Повреда в оборудването за подбиране на багаж на терминал 4 на летище Орли значи, че багажът би трябвало да се обработва на ръка.

Според летищния оператор и самолетните компании това е довело до забавяне на доста полети и до липса на багаж на пасажерите на борда.

Според Марк Роше, началник на самолетните компании French Bee и Air Caraibes, които употребяват засегнатия терминал, полетите са изхвърчали със забавяне сред един и три часа - и без регистриран багаж.

" Нямахме друга опция, другояче цялата система щеше да бъде блокирана ", сподели той пред Агенция Франс Прес. Багажът на пасажерите щеше да им бъде трансфериран със идващите полети.

Според оператора на летището ADP са били наранени 10 000 пасажери на 40 полета, само че съобщи, че повода за повредата не е открита.
 Транспортът в Париж спря в 21 часа
Транспортът в Париж спря в 21 часа

Предпазна мярка от управляващите

Компанията се пробва да се приспособява, като накара самолетите да употребяват други терминали на летището или да употребяват летище " Шарл дьо Гол " в Париж.

Младшият министър на превоза Клеман Боне назова обстановката " неприемлива " , зародила единствено няколко седмици откакто държавното управление направи редица оферти за възстановяване на качеството на услугите преди Олимпийските игри следващата година.

" Това е тъкмо този вид съответни неща, които би трябвало да следим ", сподели Боне. " Когато едно звено от веригата се скъса, имате в действителност огромен проблем. "
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР