Само един от двамата братя, нападнали лекарите в Самоков -

...
Само един от двамата братя, нападнали лекарите в Самоков -
Коментари Харесай

Само единият от нападателите на лекарите в Самоков остава в ареста

Само един от двамата братя, нападнали лекарите в Самоков - Иво Петров, остава в ареста. Другият от тях - Янко Петров, излиза под домакински арест.

Това реши през днешния ден Районният съд в Самоков, осведоми Българска национална телевизия.

Според правосъдния състав има заплаха Иво Петров да се укрие или да извърши други закононарушение, в случай че е на независимост. Пред съда той изрази страдание и разкайване за дейностите си от събота, когато той и брат му са разрушили вратата на шоковата зала в Спешния център и са нападнали лекарите, които по това време реанимирали татко им.

Янко Петров пък излиза под домакински адрес, защото не е нападателен и няма заплаха за извърши друго закононарушение, счита съдът.

Припомняме, случаят, поради който братята попаднаха в ареста, се случи в събота. Тогава в незабавния център е докаран мъж с тежък белодробен отток, с извънредно високо кръвно и с съпътстващо заболяване диабет. Въпреки двучасовите реанимационни дейности, лекарите не съумяват да спасят мъжа. Тогава те са нападнати от негови близки – двамата братя, и след това се принуждават да се барикадират. Мъжете бяха задържани, а по-късно прокуратурата образува досъдебно произвеждане.

Срещу експанзията реагира, която изиска по-бързи производства и ефикасни присъди за такива случаи. Случаят бе наказан и от.
Източник: zdrave.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР