Само дни, след като се завъртя по музикалните канали в

...
Само дни, след като се завъртя по музикалните канали в
Коментари Харесай

Ави Бенеди записва тоталния летен хит „Да гърмим“ на руски език

Само дни, откакто се завъртя по музикалните канали в интернет и  PlanetaOfficial в YouTube, както и в ефира на новата телевизия Planeta4K, песента на Ави Бенеди „ Да гърмим “ се трансформира в най-горещия шлагер на лято 2021, събирайки стотици хиляди лайкове.

В плана Ави е поканил надарената Яница и  DJ Живко Микс.

„ Песента е грузинска и има доста разновидности и тълкования. В оригинала се пее за закононарушения, за хора от ъндърграунда. Аз съм единственият реализатор, който публично има правa да изпее тази ария на български език, несъмнено след обработка и нов аранжимент. След като парчето излезе, получих покана да запиша „ Да гърмим “ на съветски. Това е огромна чест за мен и е въпрос на време да стане. “, споделя Ави Бенеди.

Певецът с поетичен глас добавя, че на първо място се интересува от вокалните благоприятни условия на изпълнителите, а по-късно от визията им.

" Точно по тази причина поканих Яница. Тя има луксозен глас, който се добавя със секси визията й. Като прибавим и артистичното наличие на Живко, мисля, че планът стана в действителност добър “.

Определено “Да гърмим “ заинтригува меломаните още с премиерата си, тъй като бе показано с автентично и изпълнено с въодушевление видео. Негов режисьор е Радина Миленчева, а оператор е Радослав Георгиев. Музиката е на Ави Бенеди и грузински фолклор, а изпълнителят основава и аранжимента на парчето. Текстът пък е взаимно дело на Мариета Ангелова и Георги Бонев /Жокер/.

Едновременно с музиката, която прави Ави Бенеди се е заел и с нелеката задача да открива надарени младежи, да ги продуцира и приготви за огромната сцена.
„ Има доста надарени младежи, които остават в сянка. Искам да им оказа помощ да развият гения си. Затова сътворих и музикалната компания EMG Music, която ще се грижи точно за такива музиканти. За мен най-важното нещо е артистът да може да пее, а освен да имитира пеене. За страдание има много такива случаи. Вече работя с няколко изключителни артисти “, споделя Ави.  

Ави Бенеди има забележителна кариера.  След триумфа на дуета „ Кой ще му каже “ с Емилия следват още планове с „ Пайнер “ и български реализатори, участия по света, основаване на песни за артисти от разнообразни точки на света – Ищар, Филип Киркоров, Индира Радич, Саша Матич. Колкото и необикновено да звучи, Ави Бенеди е основал ария и за рапзвездата Cardi B.

Песента „ Някой ден “, събрала израелския композитор и артист Ави Бенеди и една от емблемите на родната сцена – Етиен Леви, към този момент се учи в образователната стратегия за десети клас.

Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР