Само ден след трагичния инцидент в началното училище Владислав Рибникар

...
Само ден след трагичния инцидент в началното училище Владислав Рибникар
Коментари Харесай

Ден след трагедията: Ученик с пластмасов пистолет предизвика паника в сръбско училище

Само ден след трагичния случай в началното учебно заведение " Владислав Рибникар " в Белград, възпитаник от учебно заведение в Обреновац провокира суматоха измежду съученици и учители незабавно след минутата безмълвие в памет на починалите в нещастието от през вчерашния ден, съобщи БГНЕС.
Един от учениците е донесъл в учебното заведение пластмасов револвер, който извадил и насочил към останалите деца. Полицията е реагирала неотложно.
Инцидентът е станал в началното учебно заведение " Йефимия " в центъра на Обреновац. На мястото на случая се е отзовал чиновник на учебната защита. При първия диалог с класа дежурният преподавател оставил децата след минута безмълвие в класната стая за миг, с цел да види дали всички деца са влезнали в час. Момчето с букви M.Д. извадило от раницата си пластмасов револвер и го посочило на останалите. Негов другар го взел, най-вероятно с желанието да го хвърли в кошчето за отпадък.
За рисковата обстановка незабавно е обявено на полицията, която реагирала неотложно. След минути трето момче взело револвера и почнало да го размахва в класната стая, а децата се изплашили. Информирани са класната и обществената работа на Центъра за обществена работа и едно от тези момчета е предадено на полицията дружно с родителя си в Отдела за битка с противообществените прояви на малолетни и малолетни за по-нататъшна обработка.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР