Само Бог и българският народ могат да ме погребат!, категорична

...
Само Бог и българският народ могат да ме погребат!, категорична
Коментари Харесай

След слуховете за нейната смърт, тя се появи и заяви: Възкръснах

" Само Бог и българският народ могат да ме погребат! ", безапелационна е Стефка Берова. Любимата изпълнителка на генерации българи се появи жива и здрава пред " драгите фенове " в студиото на Българска национална телевизия в неделя заран. Така някогашната половинка на артиста Йордан Марчинков потвърди, че слуховете за нейната гибел, които се появиха през лятото, са мощно пресилени.

" Аз въкръснах! ", разгласи 81-годишната актриса и певица. Тя загатна, че се досеща кой човек или група може да стоят зад фалшив новината, че е получила инфаркт и е издъхнала в болничното заведение, само че не желае да дава отговор на завистта, злобата и неприятната сила.

Ексдуетната и житейска половинка на Марчинков призна, че когато брачният партньор й " си е отишъл ", тя е останала сама, само че " не си е оставила магаренцето в калта ".

" Цял живот ще бъда признателна на Георги Йорданов. Той ми оказа помощ доста и в ученето, и в живота ", разкри Берова.

Естрадната ветеранка показва освен отлична за възрастта си форма, само че и не скри идеологическите си пристрастия.

" Мразя капитализма! ", изцепи се с недокоснатия си от годините алт тя. Стефка Берова посочи, че не е срещу богатите, макар че " едно време пях, пях и не натрупах пари ".

" Рекордът ни с Данчо и Мишо Йончев е 11 участия на един 8 март ", описа певицата. " Започнахме в четири сутринта и приключихме към среднощ ", шокира с работоспособността си Берова. Тя даде обещание,че идната година " умъртвилите я " ще я видят още веднъж на сцената в огромен концерт, тъй като единственото, от което се опасява, не е раздялата с този свят, а " страхът от бъдещето ".

" Нека младите артисти знаят, че нас още ни има, дано си пускат нашите песни, които пее целият народ ", предложи на новите поколения реализатори Берова. Тя добави, че не приема нравите на новите времена " някой да желае да те заличи, да те затрие ". С голямо отвращение отхвърля и несъразмерната съгласно нея женска голота на сцената.

" Какви са тези мъже, които желаят да виждат дамите по този начин разголени? А самите дами нямат ли достолепие и морал? Ако мъжете желаят единствено да ги разсъбличат,  значи, не ги почитат ", уверена е " възкръсналата " изпълнителка.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР