Съмнявам се и съм загрижен, че напускащият премиер е готов

...
Съмнявам се и съм загрижен, че напускащият премиер е готов
Коментари Харесай

Мицкоски: Няма да зачетем нов договор с България

Съмнявам се и съм угрижен, че напускащият министър председател е подготвен да подпише ново съглашение с България, което ще значи асимилация и пряк удар по идентичността на македонския народ, сподели ръководителят на ВМРО-ДПМНЕ Християн Мицкоски по време на днешното си посещаване в Прилеп.

„ Информацията, която получаваме “, сподели той, „ е тревожна “.
Лидерът на ВМРО-ДПМНЕ Християн Мицкоски е " женен за българка " (СНИМКА)
Най-заклетият съперник на всичко българско в районен съд Македония Християн Мицкоски е женен за... българка, съобщи кореспондентът на БГНЕС от...

„ Зоран Заев на потегляне е подготвен да подпише ново съглашение, макар че ни увери, че е разрешил всички отворени въпроси със съседите ни. В него ще одобри отчасти или напълно резолюцията, призната от българския парламент през ноември 2019 година, в случай че не се неистина.

Това е цялостна асимилация на македонския народ и пряк удар върху идентичността. Тъй като той си потегля, се тормозя, че може да направи този ход и че всички ще плащаме следствията. Имайки поради ситуацията му в държавното управление и обединението с ДСИ, или по-точно с Али Ахмети и Артан Груби, се колебая и се тормозя, че тази информация е вярна и това може да се случи “, сподели Мицкоски.

„ Затова “, добави той, “моето обръщение към новото държавно управление в източната ни съседка и към президента Радев е, че този едностранен контракт на държавно управление без доверие, ние от ВМРО-ДПМНЕ нямаме желание да зачитаме, тъй като това ще значи директен удар върху идентичността на македонския народ и асимилацията му “, сподели Мицкоски.

Мицкоски разгласи подготвеност да приказва с всички за, както сподели, „ това, което е пред нас, а не за това, което е зад нас “.
Македонски публицист: Тъжно е, че народите ни се сближават посредством сходни нещастия
Можем да си спомним, че през 2009 година в Охрид при поглъщане на лодка починаха 15 български жители. Сега 45 македонски жители починаха...

„ Да приказваме за положително обучение, туризъм, инфраструктурна връзка, всичко, което предлага прогрес и бъдеще. Да не се връщаме в предишното, тъй като това са мъчителни тематики на Балканите. Няма да приемем никакво изнудване и ще призовем нашите другари в Брюксел да ни поддържат, тъй като ние сме хора, които желаят да споделят европейски полезности за бъдещето, а не за предишното “, сподели Мицкоски.

Още от БАЛКАНИ:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР