Сам в хотелската си стая отпразнува вчера своя 26-и рожден

...
Сам в хотелската си стая отпразнува вчера своя 26-и рожден
Коментари Харесай

Новата перла на Левски Цунами остави детето си в Бразилия

Сам в хотелската си стая отпразнува през вчерашния ден своя 26-и рожден ден новата перла в селекцията на Вендерсон Соареш, по-известен като Цунами. Левият бранител дойде при започване на седмицата от Бразилия, с цел да се причисли към подготовката на сините за пролетния полусезон.

Футболистът с паметния прякор по този начин и не взе присъединяване в първите тренировки, защото се оказа болен. Неговите проби за ковид преди полетите са били негативни. Въпреки това поради подозренията се наложи да бъде изолиран в хотелската си стая.
свързани новини3745на 05.01.2022
За ЧРД той бе единствено онлайн със своята чаровна брачна половинка Маяра Миранда.

На този стадий половинката на играча не възнамерява да пристигна в София при обичания си, който има контракт за две години и половина с Левски. Причината е, че напълно неотдавна бразилката подари с първородна рожба. Новороденото и майка му към този момент остават в родината си в град Белен.

Вендерсон и Маяра са дружно от дълги години. Двамата се женят през април 2019 година, а в този момент за първи път им се постанова да се разделят. Те са извънредно набожни християни. Като свое показване в обществените мрежи брюнетката даже е споделила откъс от Библията: " Търсете първо Царството Божие и неговата истина и всичко това ще ви се придаде ". Футболистът пък се показва като " Син на живия Бог ", написа столичен всекидневник.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР