Салма Хайек признава, че все още се възстановява след почти

...
Салма Хайек признава, че все още се възстановява след почти
Коментари Харесай

Салма Хайек едва не намира смъртта си заради COVID-19: „Предпочитах да умра у дома“

Салма Хайек признава, че към момента се възвръща след съвсем смъртоносно боледуване от ковид .

В диалог за 54-годишната актриса за първи път разкрива, че се е сблъскала с COVID-19 , усещайки признаците преди година.

Според думите на мексиканската звезда нейното дишане се е влошило толкоз съществено, че ѝ е било предложено хоспитализиране .

„ Моят доктор ме молеше да отида в болница, тъй като бях толкоз зле. Казах: „ Не, благодаря. Предпочитам да умра вкъщи “, споделя тя пред.

Хайек, която е и майка на 13-годишната Валентина, прекарва седем седмици изолирана в стая от вкъщи си и даже бива сложена на кислородно дишане .

Макар до момента да не е споделяла обществено за борбата си с вируса, звездата признава също, че година по-късно към момента не е възвърнала изцяло силата, която е имала преди .

Откровенията на Салма най-вероятно са изненада за нейните съвсем 18 милиона почитатели в Instagram, където тя е непрекъснат източник на положителна сила по време на пандемията, означават от.

Освен остарели фотоси със свои сътрудници и другари като Пенелопе Крус и Дженифър Анистън, през миналата зима актрисата постоянно публикуваше и свои фрагменти по бански, на които изглеждаше в чудесна форма . В една от изявленията тя е в компанията на щерка си и своя брачен партньор, френския предприемач Франсоа Анри-Пино.

Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР