Сали Фийлд е била изнасилена от втория си баща, когато

...
Сали Фийлд е била изнасилена от втория си баща, когато
Коментари Харесай

Сали Фийлд: Изнасилиха ме на 14

Сали Фийлд е била изнасилена от втория си татко, когато била на 14 години. Мъжът я малтретирал полово в продължение на няколко години. Това заяви актрисата в искрено изявление за „ New York Times “.

Едва на 71-годишна възраст и малко преди излизането на мемоарната ѝ книга, озаглавена „ In Pieces “, Фийл разкрива какво е претърпяла като дете. „ Не знаех, че изобщо имам глас “, споделя тя и акцентира, че е съумяла да преживее всичко и пази своята загадка толкоз дълго време.

Актрисата, която се възпламенява по киното от майка си, неведнъж е изнасилвана от Джок Махони, даже на 17 забременяла и се наложило да направи скрито аборт.

Майката на Сали – Маргаред Фийлд, която към този момент е покойница, също знаела за случилото се. Тя се омъжва за каскадьора и артист Джок Махони през 1952 година, като връзката им продължава до 1968-а.

Сали Фийлд написа в записките си, че Махони, който наричала на галено Йоко, бил огромен образец за нея. Той бил запленен от тийнейджърската ѝ хубост и постоянно я викал в спалнята си. По думите ѝ, тя била безсилна и не можела да избяга.

Фийлд, която има доста функции зад тила си, споделя, че казусът я предиздвикал да порасне и не ѝ попречил на кариерата. Въпреки изнасилванията, Сали среща любовта и има два брака зад тила си.

Източник: tialoto.bg

Снимка: Reuters
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР