Съжалявам, че стрелях по Симона, обичам я много. Тя е

...
Съжалявам, че стрелях по Симона, обичам я много. Тя е
Коментари Харесай

Влюбеният килър Михаил ридае зад решетките, не може да си прости това, което е причинил на Симона

Съжалявам, че стрелях по Симона, обичам я доста. Тя е същинската и най-голяма обич на живота ми. Не трябваше да го върша, не знам за какво го направих. Изпаднах в нещо като амок, причерня ми и стрелях. Не мога да си простя, че й предизвиках това, ридаел влюбеният Михаил.
Най-големият му боязън бил Симона да не издъхне. След самопризнанията му, процесът против него евентуално ще се гледа по съкратената процедура и може да завърши без събиране на доказателства и разпити на очевидци, написа "Монитор ", базирайки се на източник, осведомен с следствието, поискал анонимност.
Припомняме, че 37-годишният Михаил Станчев, който разстреля хазартния необут Коста Николов, е направил цялостни признания и разказал пред проверяващите всички детайлности към изтезанието. Посочил по какъв начин стигнал до мисълта за ликвидиране и разкрил претекстовете си, а най-после излял и любовните си усеща. Директно декларирал, че умопомрачителна ревнивост и изпепеляваща обич го подтикнали да дръпне спусъка.
"Призна всичко, само че не се разкайва, нито изпитва най-малко малко страдание за това, че е умъртвил предприемача. За момичето обаче плаче и откровено се разкайва. Не е в положение да изясни за какво е стрелял и по нея. Сам се пита - за какво го направих ", разкри източник, осведомен с следствието, който пожела анонимност. Михаил твърдял пред проверяващите, че е бясно влюбен в Симона и ги молел да му кажат какво е положението й и дали ще се оправи.
Шефът на окръжната прокуратура в Бургас Георги Чинев удостовери, че килърът е направил признания. "Имаме самопризнание от страна на причинителя. Изрично е показал и претекста - мощна ревнивост, което дава да се разбере, че всевъзможни спекулации за претекст, друг от ревнивост, са несъстоятелни. Срещу лицето е повдигнато обвиняване за ликвидиране и опит за ликвидиране ", сподели окръжният прокурор Чинев. Той добави, че държавното обвиняване разполага към този момент с задоволително доказателства. Тепърва следва обаче провеждането на спомагателни дейности и осъществяването на голям брой експертизи.
"Обвиняемият мъчно изяснява дейностите си по отношение на това момиче. Казва, че няма спомен, "защо е протегнал ръка на любовта на живота си ", в случай че мога да го изтъквам. До момента не ни е известно потърпевшата да е получава закани ", разяснява още прокурор Георги Чинев. Събраните досега доказателствата от проверяващите удостоверяват изрично версията за необуздана ревнивост, като единствен претекст за осъществяване на закононарушението, споделиха от прокуратурата.
Връзката на Михаил и Симона е с отминалост едвам от един месец. Двамата се срещнали в края на април, когато момичето почнало работа като крупие в едно от казината на Коста Николов. На 1-ви май почнала любовната й връзка с Михаил. Пред гаджето си, момичето се оплаквало, че шефът й се държи доста жестоко с нея, че я хока и я наскърбява. Друг път се оплаквала, че я гледа надменно и се отнася неуважително. После обаче почнал хазартния необут показал неочакван интерес към Симона и почнал да я кани на обяди и вечери, от време на време в компанията на негови другари, разказал Михаил пред проверяващите.
Според него Коста показвал към обичаната му особено отношение, само че в това време от време на време се държал с нея надменно и неприятно. Според Михаил, шефът на Симона я тормозил съзнателно като редувал унизителни намеци с галантни предложения за срещи в тузарски заведения. Водел я в скъпи заведения за хранене и й подарявал цветя. 55-годишният Коста Николов почнал и настойчиво да я ухажва, макар че знаел че тя си има другар, разказал Михаил пред проверяващите. Това тотално го извадило от релси, признал килърът.
По всяка възможност Михаил Станчев и 22-годишната Симона са имали любовни връзки до деня на изтезанието, защото момичето е споделяло с него за проблеми в работата си и съответно с шефа си Коста Николов. От самопризнанията и разказите на обвинения излиза наяве, че той е бил в течение на нейните проблеми, на връзките с сътрудниците и шева й, като и на нейното всекидневие в
казиното, където работела като крупие. Знаел също и че във съдбовната нощ Симона е получила поредна покана и ще излиза на вечеря с хазартния необут.
Разследването към този момент има изясненост по какъв начин са протекли събитията към злокобния разстрел в Слънчев бряг. Михаил дошъл в жилището на Симона към 30 минути преди уречения час за вечеря и двамата се скарали грубо. Тя го умолявала да си тръгне, само че той отказвал. 37-годишният мъж изчакал на място, очевидно с желание да спре Симона и да провали срещата й. Младата жена обаче тръгнала, когато шефът й се обадил, че я чака пред хотела, а след нея тръгнал и Михаил. Щом видял Коста Николов зад кормилото на тузарския Мерцедес, той оглупял и хукнал към него. Извадил револвер, насочил го към главата му през отворения прозорец на лимузината и изпразнил пълнителя в него. Симона почнала да пищи и го умолявала да не стреля, само че той въобще не й обърнал внимание. След като завършил с Николов, килърът насочил дулото към Симона и стрелял.
От прокуратурата оповестиха, че досега не е ясно дали килърът е имал прелиминарен проект за изтезанието или е работил импулсивно и на момента.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР