Съжалявам, че пак ви занимавам с псевдо-екология, но тази тема

...
Съжалявам, че пак ви занимавам с псевдо-екология, но тази тема
Коментари Харесай

Дахер Ламот: Американският военен комплекс е най-големият замърсител на планетата, но не го споменават в Глазгоу

" Съжалявам, че отново ви занимавам с псевдо-екология, само че тази тематика е водещата в света сега (поне съгласно медиите).

Американският боен комплекс е най-големият потребител на нефт в света, както и най-големият замърсител на планетата, генерирал над 1,2 милиарда тона въглеродни излъчвания от 2001 насам, повече от 140 страни взети дружно. Имат над 800 военни бази, с хиляди транспортни средства, а приблизително на година хвърлят по над 25000 бомби на разнообразни места, постоянно със съществени екологични последици ", във Facebook.
 Срещата на върха на Организация на обединените нации за климата: Щедри апели и неразбираеми обещания Срещата на върха на Организация на обединените нации за климата: Щедри апели и неразбираеми обещания
Дотук на срещата на върха на Организация на обединените нации, отдадена на битката с климатичните промени, която се организира в Глазгоу, Шотландия, международните водач...

" Но споменаването на военния комплекс на Съединени американски щати е изключено от конференцията в Глазгоу. Ни Грета, ни Байдън ги загатват. А сочат пръст към елементарните консуматори и бедните, както и бързо разрастващите страни, които сега зависят от въглищата, заради финансови аргументи най-много.

Като желаете екология, спрете да произвеждате и продавате милитаристки артикули и да вършиме войни, нещастни лицемери такива. При това войни за въглеводороди. Това се отнася за всички, освен за Съединени американски щати.

Освен това всеки ден виждам Макрон, Байдън и Меркел да са някъде, на някаква конференция, съпроводени от цяла армада лъскави коли. Те какво употребяват като пътуват, някаква биопънк технология от механични колела с перки и енергична чорба от безглутенови кето артикули? "
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР