Съгласен съм да се разберем като мъже, казва бившият вокалист

...
Съгласен съм да се разберем като мъже, казва бившият вокалист
Коментари Харесай

Сашо Роман избухна: Дичо се изгаври с мен!

Съгласен съм да се разберем като мъже, споделя някогашният вокалист на Д2

"Дичо се изгаври с мен! Нито пея по този метод, нито наподобявам по този метод. Изпълнението му беше неспособно, отчаян съм от него. "

Това изригна пред "България Днес " фолклегендата Сашо Роман. Повод за гневните му думи беше превъплъщението на Дичо по време на последния епизод на "Като две капки вода ".

В понеделник вечерта поп артистът влезе в ролята на чалгаря с най-хитовото му парче - "Мой ангеле ". С имитацията си Дичо стана огромният победител на вечерта, а журито и публиката избухнаха в бурни овации. След края на шоуто стотици почитатели на „ Капките “ възнегодуваха, че Дичо се е изгаврил с сътрудника си и осъществяването му е било цялостна подигравка.

"Тази ария единствено Сашо Роман може да си я пее... Преигра и го удари на подигравка, което си е насмешка с тази емблематична ария! " и "Пародия, а не мога да допускам, че аудитория и жури са на крайници. Да не би да гледаме и слушаме друго предаване ", бяха част от гневните мнения към случилото се в предаването.

"Разбрах, че Дичо се оправдава, че имало ромски детайли в песента и по тази причина не му се получило тъкмо. Това е тъжна ария, а беше превърната в нещо неуместно. Не би трябвало единствено глас за това парче, а и да се извърши с възприятие. През годините доста хора се опитваха да ме имитират, само че на никого не му се получи. Няма кой да има моя глас ", безапелационен бе пред вестника ретро артистът.

"Чрез вашата медия желая да прикани Дичо на музикален двубой, с цел да се види кой от нас двамата е по-голям артист. И не приказвам да пеем попфолк. Мога да му покажа музикалните си качества в поп музиката и естрадата. Ще се дуелираме и истината ще се види. Положението ще е той или аз ", сподели още фолкаджията.

Сашо Роман призна, че заобикаля да гледа музикални формати по малкия екран, тъй като се е разочаровал през годините. Направил изключение за „ Капките “, с цел да види в каква светлина ще го показват.

Продуцентът Маги Халваджиян постоянно е упрекван от феновете, че показва чалга песните и изпълнителите в неподходяща светлина, с цел да изглаждат пародийно.

Въпреки нападките Дичо завоюва първото място в понеделник вечерта. "За първи път в шоуто имаме 60 точки за участник преди резултатите на публиката ", анонсираха водещите преди основния миг за епизода. Следващата седмица той ще влезе в облика на Дичо и ползата на почитателите към него е още по-голям.

"Много хубаво парче! Сашо Роман е огромен! ", съобщи в първите секунди след имитацията си Дичо. А журиращите Фънки, Хилда Казасян и Любо Киров го похвалиха, че се е справил напълно и изцяло заслужава успеха.

Поп артистът:

Приемам хвърлената ръкавица!

- Дичо, Сашо Роман съобщи пред нашия вестник, че е отчаян от осъществяването ти. Приемаш ли сходна рецензия?

- Не знам за какво не е удовлетворен. Пълното единогласие на журито и останалите участници, както и реакцията на публиката демонстрират, че съм се справил добре. Доволен съм от себе.

- Сашо Роман е ядосан, че не си имитирал тъкмо пеенето и визията му.

- Винаги го има този миг, че едно осъществяване може да стане леко пародийно. Получава се едно преиграване, което в профил може да не бъде утвърдено. Спомням си преди години, че ме имитираха и мен. Тогава и аз не бях удовлетворен, че бях показан по избран метод. Затова и ненапълно в този момент мога да схвана разочарованието на Сашо.

- Сашо Роман те провокира на двубой, в който да пеете части в твоя музикален жанр, с цел да се види кой е по-добър артист. Приемаш ли?

- Приемам дуела! Не се опасявам от музикални провокации.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР