Сагата с парите на пътностроителните фирми продължава вече близо година

...
Сагата с парите на пътностроителните фирми продължава вече близо година
Коментари Харесай

Шефът на пътните строители: Пътищата са в лошо състояние защото след зима се появяват участъци за ремонт

Сагата с парите на пътностроителните компании продължава към този момент близо година - от първия миг, когато имаше служебно държавно управление

Обещанието предходната седмица бе, че част от парите ще бъдат изплатени, съвсем половината. А другата част ще се изплати след инспекция на антикорупционната комисия.

Депутатите обаче не се схванаха по какъв начин да бъдат изплатени средствата.

"Пътищата са в неприятно положение, тъй като повече от година няма действително залагане за осъществяване на поправки, а всяка година след зима се появяват сектори, които имат потребност от ремонт ", това сподели за „ Твоят ден “ по ръководител на УС на Браншова камара „ Пътища “ Стефан Чайков.

Той добави, че тази година поправки не са възлагани, а тези, които са стартирани, са спрени след отхвърли на страната да си извършва уговорките по тях и да заплаща.

Чайков съобщи още, че не вижда разлика сред строителни и поддържащи поправки.

"Вероятно министър председателят Кирил Петков е имал поради, че под формата на настоящо поддържане са осъществявани съществени поправки на пътищата, само че това е едно изказване, което се поддържа още от времето на служебните държавни управления, само че то не е потвърдено ", означи той.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР