Съединените щати все още не са успели да установят какви

...
Съединените щати все още не са успели да установят какви
Коментари Харесай

Белият дом: САЩ все още не са установили какви са свалените летящи обекти

Съединените щати към момента не са съумели да открият какви са неотдавна свалените обекти, засечени в северноамериканското въздушно пространство, съобщи през днешния ден представителят на Белия дом по въпросите на националната сигурност Джон Кърби, представен от Ройтерс и Българска телеграфна агенция.

Кърби съобщи на брифинг в Белия дом, че по-строгият надзор на въздушното пространство може да изясни частично увеличението на броя на откритите обекти, а те не са били оценени като опасност за хората и не са посочили признаци, че имат опция за маневриране или задвижване.

В неделя американски военни изтребители смъкнаха осмоъгълен обект над езерото Хюрън, заяви Пентагонът. Това е най-скорошният случай, откогато недоверчив китайски балон за наблюдаване сложи северноамериканските сили за сигурност в нараснала подготвеност.

Кърби добави, че Съединените щати не пускат балони над Китай и че не знае за други американски летателни апарати, които да летят в китайското въздушно пространство.

Белият дом съобщи през днешния ден, че няма данни за извънземни или извънземна активност след поредицата сваляния на неидентифицирани обекти от въздушното пространство на Северна Америка.

Знам, че имаше въпроси и опасения по този въпрос, само че няма индикации за извънземни или извънземна активност, засечени при случаите, съобщи говорителката на Белия дом Карин Жан-Пиер.

Вчера военачалник от военновъздушните сили на Съединени американски щати съобщи, че към момента не би изключил извънземни или друго пояснение и се доверява на специалистите от американското разузнаване.

 

Последвайте Епицентър.БГ към този момент и в  и ! 

 
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР