Съединените щати скоро могат да претърпят атака като тази от

...
Съединените щати скоро могат да претърпят атака като тази от
Коментари Харесай

Медведев: 11 септември в САЩ може да се повтори, но с ядрени или биологични оръжия

„ Съединените щати скоро могат да претърпят офанзива като тази от 11 септември 2001 година, само че с нуклеарни или биологични оръжия “. Това съобщи в „ Телеграм “ съветският министър-председател Дмитрий Медведев във връзка годишнината от терористичния акт, при който починаха близо 3000 души.

Медведев, водещият пропагандист на Кремъл, който беше президент на Русия от 2008 до 2012 година и министър-председател от 2012 до 2020 година, постоянно заплашваше Запада с нуклеарни оръжия през последната година и половина.

Той зави, че ще се проверява има ли опит да се нанесе удар на централата с ракети на НАТО

„ Изглежда, че всички са привикнали с грубостта и отвратителния егоизъм на западните страни и изключително на Съединени американски щати “, споделя Медведев. Превод на обявата му е споделен от Антон Геращенко, консултант на вътрешния министър на Украйна.

" Не желая да предвиждам, само че Съединени американски щати ще схванат, че в един миг терористите ще извършат нова офанзива в стила на 11 септември 2001 година, само че с нуклеарен или биологичен съставен елемент ", показва Медведев.

Той уточни и две аргументи, заради които това може да стане действителност

" Или още по-лошо - един от водачите на нуклеарните страни ще изгуби нервите си и ще вземе прочувствено решение да употребява оръжия за всеобщо заличаване. Още повече, че нуклеарният клуб непрестанно се уголемява и забележителна част от него не е обвързана с никакви отговорности. И тогава играта свършва. Остава единствено да съберем пари за нов монумент на Ground Zero ", показва той.

Преди месец Медведев направи сходни мнения, тдвърдейки, че Съединени американски щати и други западни страни тласкат света по-близо до Трета международна война.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР