Съединените щати не могат да си позволят при президента Джо

...
Съединените щати не могат да си позволят при президента Джо
Коментари Харесай

Помпео: САЩ не трябва да се връщат към времето на управлението на Барак Обама

Съединените щати не могат да си разрешат при президента Джо Байдън да се върнат към външнополитическия курс, провеждан от администрацията на 44-ия американски водач Барак Обама . Това мнение изрази някогашният държавен секретар на Съединени американски щати Майкъл, разяснявайки речта на Байдън, осведоми ТАСС. Новият президент на Съединени американски щати беше уверил по-рано същия ден, че " Америка се завръща " . „ Дипломацията се върна в центъра на външната ни политика “, изясни той. Байдън означи, че новата администрация на Съединени американски щати ще постави завършек на външната политика на изолационизъм, провеждана от предходния американски водач Доналд Тръмп, и ще усили опозицията против хипотетичните враждебни дейности на Русия и Китай.
„ Има ли поради, че Америка се е върнала към времето, когато е имало халифат под контрола на Ислямска страна, която е била равна по територия на Англия? уповавам се, че не. Президентът Тръмп и нашият екип са се справили с това ", сподели Помпео. И добави: " Когато споделя " Америка се завръща ", значи ли това, че се е върнал към Китай , който не ни дава нищо още веднъж, унищожавайки милиони работни места в Канзас или Южна Каролина? Надяваме се, че това не е това, което той има поради като връщане ".
 Китай със наказания против Майк Помпео Китай със наказания против Майк Помпео
Пекин вкара наказания против 28 американски жители за интервенция във вътрешните работи на страната и подкопаване на китайските ползи. Ср...
" Когато приказва за съдружници, това значи ли да се върнем към игнориране на съдружници и другари като Израел и да се отнасяме към терористите в Иран като другари , като им даваме 150 000 000 $ в брой? Не съм сигурен дали американците могат да си го разрешат. Още осем години външната политика, която беше при Барак Обама. Надявам се, че те ще изберат външнополитически курс, който ще бъде по-подобен на нашия, когато Америка беше преди всичко ", сподели Помпео. Бившият държавен секретар очерта и версия, съгласно която администрацията на Тръмп осуетява опитите за въздействие върху американските избори, приписвани на Русия.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР