Съединените щати наложиха нови санкции на повече от 100 физически

...
Съединените щати наложиха нови санкции на повече от 100 физически
Коментари Харесай

Българска фирма попадна в списъка на новите санкции на САЩ срещу Русия


Съединените щати постановиха нови наказания на повече от 100 физически лица и компании от Русия

Съединените щати постановиха нови наказания на повече от 100 физически лица и компании от Русия. В новия лист попада и българската компания „ Таерио интернешънъл “, основана в София, оповестява Dariknews.

Сред дейностите на компанията са търговия със артикули, програмен продукт и технологии за сигурност, а неин шеф е немският жител Маркус Мюлер. Наред със глобите против Русия Съединени американски щати ще дават още 2 милиарда $ на Киев за оръжие.

Европейският съюз също е оповестил, че планува нов - десети пакет наказателни ограничения против Русия във финансовия бранш и търговията и ограничавания за физически и юридически лица. Той обаче към момента не е признат.

Новият лист със наказания включва ръководители на съветски райони, изпълнителни шефове и бизнесмени. Сред глобените са и компании от минния и финансовия бранш.

Освен това са наложени наказания на повече от дузина финансови институции в Русия.

„ Днес Службата за надзор на задграничните активи включи в листата повече от дузина финансови институции в Русия, в това число една от десетте най-големи банки по мярка на активите “, съобщи Министерството на финансите на Съединени американски щати в изказване на своя уеб страница.

Твърди се, че глобените субекти са се обърнали към по-малки банки, както и към компании, в опит да заобиколят глобите, се споделя в изказването.

Съединени американски щати постановат спомагателни мита върху редица артикули от Русия в размер на 2,8 милиарда $, заяви в изказване комерсиалният представител на Съединени американски щати Катрин Тай.

 
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР