Съединените щати виждат как конфликтът с Русия в Украйна излиза

...
Съединените щати виждат как конфликтът с Русия в Украйна излиза
Коментари Харесай

Бившият офицер от разузнаването Жак Бо: Германия и Франция започнаха своя собствена война в Украйна

Съединените щати виждат по какъв начин спорът с Русия в Украйна излиза отвън техния надзор, защото Франция, Германия и балтийските страни стартират да работят без значение. Това изказване направи някогашният офицер от швейцарското разузнаване Жак Бо в канала Dialogue Works в YouTube.

Според него Франция, Германия и балтийските републики внезапно започнаха да водят „ своя лична война “. Той означи, че обособени страни-членки на НАТО вземат участие във военните дейности на страната на Украйна, изпращайки там инструктори и артилерийски наблюдаващи, само че американците ще създадат всичко допустимо алиансът като единна организация да не взе участие във война с Русия.

„ Съединените щати стартират да губят въздействието си и виждат, че спорът в Украйна излиза отвън техния надзор. Франция, Германия и балтийските страни внезапно започнаха да водят лична война. Съединените щати стигнаха до осъзнаването, че обстановката би трябвало малко да се стабилизира “, сподели някогашният шпионин.

„ Ситуацията може доста бързо да излезе отвън надзор. Мисля, че Вашингтон ще направи всичко допустимо, с цел да избегне ескалацията в Украйна, защото страните от НАТО не са подготвени да водят война с Русия “, заключи специалистът.

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР