Съединените щати искат от Китайската комунистическа партия достъп до лабораторията

...
Съединените щати искат от Китайската комунистическа партия достъп до лабораторията
Коментари Харесай

Помпео: САЩ искат достъп до лабораторията в Ухан

Съединените щати желаят от Китайската комунистическа партия достъп до лабораторията на Института по вирусология на Ухан, с цел да дефинират дали новият ковид е зародил там, както се твърди, разгласи в петък държавният секретар на Съединени американски щати Майк Помпео пред Fox News.

Това не е политическо искане. Тук става въпрос за просвета и епидемиология. Трябва да разберем какво се е случило, с цел да можем да понижим риска за американците и да върнем световната стопанска система в естественото ѝ положение. Много е значимо., съобщи той

Коментарите му пристигнаха, откакто президентът на Съединени американски щати Доналд Тръмп уточни в сряда, че администрацията му проверява дали коронавирусът е дело на лабораторията в Ухан, добавяйки, че е разискал казуса с китайския водач Си Дзинпин.

" Ние вършим доста задълбочено изследване на тази ужасна обстановка, която се е случила ", съобщи Тръмп в сряда и добави в петък: " Ще разберем какво се е случило. "

Здравните чиновници считат, че вирусът е произтекъл от мокрите пазари в Ухан.
 Тръмп: Китай има доста повече жертви на COVID-19 от оповестените
Тръмп: Китай има доста повече жертви на COVID-19 от оповестените

Пекин разкри, че хиляди са умряли по домовете си

Източникът на вируса остава мистерия. Генерал Марк Мили, ръководител на Съвместното управление на щабовете, съобщи във вторник, че инспекцията на американското разузнаване демонстрира, че коронавирусът по- евентуално е зародил по натурален метод, само че той към момента не може да бъде сигурен.

Министърът на защитата на Съединени американски щати Марк Еспър направи сходни мнения в четвъртък, казвайки на NBC News за произхода на ковид. " Това е нещо, което следим от близко от известно време, само че резултатите са неубедителни. ", съобщи той. По-голямата част от мненията сега гласят, че е естествено, органично е ", добави Еспър.
 Не може да се има вяра на китайските комунисти, предизвести шефът на Пентагона
Не може да се има вяра на китайските комунисти, предизвести шефът на Пентагона

Те ни подвеждат, те не са транспарантни, даже от първите дни на този вирус

В сходство с оценката на Breitbart News, Помпео уточни, че въздействието на Пекин от Световната здравна организация (СЗО), орган на Организацията на обединените народи, е помогнало на Китай да скрие тежестта на ковид по време на ранните стадии на вируса, ход, който разрешава заболяването с цел да се популяризира по целия свят.

Китайският властнически режим имаше информация, имаше данни. Вече е ясно, че Комунистическата партия на Китай и Световната здравна организация скриха тази информация от интернационалната общественост, а резултатът от това е, че в този момент имаме тази световна пандемия. Ние към момента страдаме от това през днешния ден, сподели той.

Пекин отхвърли, че коронавирусът е излязъл от лабораторията на Ухан, като от своя страна упрекнаха американските военни, че те внасят заболяването в Китай.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР