Съединените щати и техните съюзници Великобритания и Франция са изстреляли

...
Съединените щати и техните съюзници Великобритания и Франция са изстреляли
Коментари Харесай

САЩ и съюзниците им изстреляли по Сирия 105 ракети

Съединените щати и техните съдружници Англия и Франция са изстреляли тази нощ по Сирия 105 ракети, заяви почитан представител на американските въоръжени сили, представен от ТАСС.

Генерал Кенет Маккензи обърна внимание, че ударите са били нанесени по три ясно избрани цели в Сирия от кораби, подводници и бомбардировачи. 76 ракети, в това число 56 крилати ракети " Томахок ", са били изстреляни по проучвателен център в покрайнините на столицата Дамаск. В централната провинция Хомс, 22 ракети са били пуснати по команден център и още 7 - по обект, където било съхранявано химическо оръжие, предава Българска телеграфна агенция.

Генерал Маккензи сподели, че трите набелязани цели са понесли вреди, които към момента се правят оценка. Западните сили не са срещнали противопоставяне при своята интервенция, означи представителят на Пентагона, представен от ТАСС.

Генерал Маккензи сподели, че съветските системи за противоракетна защита в Сирия не са били задействани, а сирийските са се задействали едвам след края на военната интервенция, съобщи Франс прес.

Мунициите, изстреляни от сирийските държавни сили, по-скоро са били опасност за цивилното население, защото са паднали някъде на земята, допусна той, представен от ДПА.

По данни на съветското министерство на защитата западните сили са изстреляли 103 крилати ракети по военна и цивилна инфраструктура в Сирия тази нощ сред 3.42 и 5.10 ч. московско (и българско) време. Според него 71 от ракетите са били свалени от сирийската противовъздушна защита, показва ТАСС.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР