Съединените щати биха могли да убият Владимир Путин, ако Русия

...
Съединените щати биха могли да убият Владимир Путин, ако Русия
Коментари Харесай

Джон Болтън смрази военнопрестъпника Путин: САЩ ще го ликвидират както Касем Сюлеймани в Иран и той го знае!

Съединените щати биха могли да убият Владимир Путин, в случай че Русия употребява нуклеарно оръжие в спора си с Украйна, предизвести някогашният консултант по националната сигурност Джон Болтън. Болтън, който е републиканец, част от екипа на Доналд Тръмп, направи изказванията по време на изявление с Андрю Мар за английската радиостанция LBC News.
 
Бившият дипломат на Съединени американски щати в Организация на обединените нации сподели, че съветският водач би трябвало да разбере, че въпреки това " може да не се случи на идващия ден, той ще бъде измамен под отговорност ". Болтън направи своите мнения, откакто беше запитан от Мар дали Съединени американски щати имат способността да отстраняват настоящ международен водач от ранга на Путин.
 
" Не съм склонен, че не можем да го убием и мисля, че той знае това. Можете да попитате Касем Солеймани в Иран какво се случва, когато решим, че някой е опасност за Съединени американски щати ", отговори той. Миналата седмица Джо Байдън предизвести, че рискът от нуклеарен " Армагедон " е най-високият от 60 години.
 
А във вторник водачите на Г-7 предизвестиха Москва, че всяко потребление на химически, биологични или нуклеарни оръжия в Украйна ще бъде посрещнато с тежки последствия. Лидерите организираха виртуална среща през днешния ден, към която се причисли украинският президент Володимир Зеленски, ден откакто десетки ракети бяха изстреляни по украински градове, в това число Киев.
 
" Посланието на президента Байдън беше тъпо, тъй като някак играе в ръцете на Путин ", е мнението на Болтън по отношение на политиката на настоящия президент-демократ Джо Байдън. Сюлеймани, генералът на гвардейския корпус на Иранската революционна армия, беше погубен от американски удар с дрон през януари 2020 година, който беше подреден от отиващата си администрация на Тръмп. По-късно иранските сили дадоха отговор с офанзиви с балистични ракети против позиции на Съединени американски щати в района, които не убиха американски бойци.
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР