Съдийската комисия при БФЛА обяви набирането на нови съдии. Като

...
Съдийската комисия при БФЛА обяви набирането на нови съдии. Като
Коментари Харесай

Леката атлетика набира нови съдии

Съдийската комисия при БФЛА разгласи набирането на нови съдии. Като част от националната система за образование и категоризация на съдиите, известна като НСОКС, управлението на Съдийската комисия при федерацията по лека по атлетика разгласи провеждането на курс за начинаещи съдии, комбиниран с подобен, който би трябвало да приготви бъдещите управителни съдийски фрагменти.

Изпитът за двете равнища ще е съгласуван с условията за начинаещи лица, които занапред навлизат в региона и за такива, които към този момент са създали първите си стъпки в лекоатлетическото съдийство.

Курсът ще се организира по райони през есента (възможна е дистанционна/присъствена форма), като точните дати ще бъдат оповестени след записването на претендентите. Те би трябвало да изпратят име и фамилия, информация за местоживеене, сегашна съдийска категория (ако имат такава), номер на последна съдийска карта (ако имат такава) и дата на нейното издаване на e-mail адрес: [email protected]. Срокът за записване е до 11 октомври 2020 година.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР