Съдия Владислава Цариградска е била предупредена да се кротне. Заплахата

...
Съдия Владислава Цариградска е била предупредена да се кротне. Заплахата
Коментари Харесай

Съдия Цариградска: Мартин Нотариуса е бил таен сътрудник на МВР

Съдия Владислава Цариградска е била предизвестена " да се кротне ". Заплахата е отправена от ръководителя на пресцентъра на Прокуратурата посредством нейна позната.

Това стана ясно от думите на арбитър Цариградска, за която стана известно, че е заплашвана от убития Мартин Божанов - Нотариуса.

" През обща позната с господин Иванов получих предизвестие, че би трябвало да се кротна. " Кажи на тая жена да се кротне ", цитира Цариградска.

Според нея щом някой дръзва да насочи такива закани към арбитър, то господство на правото няма. Има господство на силата.
 Съдия Цариградска: Всички интензивности по случая
Съдия Цариградска: Всички интензивности по случая " Нотариуса " са реплика

Тя настоя да се търси истината

По думите ѝ един от значимите въпроси пред проверяващите е кои са прокурорите " С " и " Р ", получавали огромни суми при визитите си в заведението " Осемте джуджета ". някогашният вътрешен министър Бойко Рашков, само че без да посочва имена.

Съдия Цариградска прикани медиите да потърсят отговора от институциите и по-специално - от Прокуратурата.

Мартин Божанов е бил скришен помощник на Министерство на вътрешните работи, съобщи още Цариградска. Имал е водещ началник от ведомството. По неофициална информация на съдийката той е от 3-то РУП, който напълно неотдавна е бил освободен от служба.

" Вече би трябвало да приказваме за проблема " Осемте Нотариуса ", загатна Цариградска за обязаност сред Пепи Петров-Еврото и Марин Нотариуса.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР