Съдебно-химическа експертиза закопава зам.-шефа на Народния театър и телевизионен водещ

...
Съдебно-химическа експертиза закопава зам.-шефа на Народния театър и телевизионен водещ
Коментари Харесай

Експертиза закопава тв водещия Цветан Николов за безумната катастрофа

Съдебно-химическа експертиза закопава зам.-шефа на Народния спектакъл и ефирен водещ Цветан Николов. Документът демонстрира, че той е летял с джипа си  мъртво пийнал с над 2 промила алкохол, след което отсякъл дирек на моста " Чавдар “ в столицата и изкривил още няколко.  Това са удостоверили пред " Телеграф “ от прокуратурата и Министерство на вътрешните работи.

Междувременно от ИСУЛ обявиха, че Цветан Николов е бил изписан във вторник от болничното заведение в устойчиво положение, отбелязва изданието.

Двама индивида са станали очевидци на жестоката злополука станала на 25 август през нощта. Те са от провинцията и ще бъдат разпитани идната седмица. Техните показания и съдебно-химическата експертиза по-късно ще бъдат докладвани на прокуратурата, която по закон взема решение какво обвиняване да повдигне. Тъй като Николов е летял с над 1,5 промила, в случай че бъде приет за отговорен може да отнесе от 1 до 3 години затвор, санкция сред 200 и 1000 лева, както и да му се лишава книжката, написа в Наказателния кодекс.

32-годишният Николов беше признат в ИСУЛ незабавно след автомелето, като дрегерът на място отчел, че е бил зад кормилото с 2,87 промила алкохол. При идването на екипа от незабавни медици, той се държал надменно и изтъквал кой е и къде работи, сигнализираха още тогава лекари втрещени от държанието му. В болничното заведение претърпял няколко хирургически интервенции. Преди няколко дни зам.-шефа на Народния спектакъл бил опериран поради урологичен проблем в резултат на удара, а във вторник бил изписан в положително положение да се прибира вкъщи, допълниха от ИСУЛ.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР