Съдебният процес за екстремизъм и по други обвинения срещу най-известния

...
Съдебният процес за екстремизъм и по други обвинения срещу най-известния
Коментари Харесай

Руски съд изгони журналистите от новото дело срещу Навални

Съдебният развой за " екстремизъм " и по други обвинявания против най-известния критик на Кремъл Алексей Навални се оказа закрит за публицисти.

Това съветското издание " Медиазона ", два часа откакто видеоизлъчването, налично за медиите, бе спряно. Представителите на медиите не бяха позволени в помещението в. Закрит режим искаше прокуратурата от съображения за " сигурността " на участници в процеса, а отбраната настояваше за открит, защото информацията по делото не съдържа държавна загадка.

Журналистите са помолени да изоставен наказателната колония номер 6, където Навални продължава да изтърпява наказване от две години и половина затвор по остаряло дело, наложено му за нарушение на условна присъда и отсъствие за подписка в Русия, до момента в който бе на лекуване в Германия след отравяне с нервнопаралитично вещество през 2020 година

Миналата година, когато бе излежал съвсем половината от наказването си, съд реши, че той ще изкара още девет години в колония. Нови, оповестени, само че не и в пандиза за още 30 години. Новият развой се води в пандиза вместо в съда, както предизвести преди няколко месеца прессекретарят на Навални Кира Ярмиш.

 Високопоставена съюзничка на Навални е наказана на 7.5 години затвор за екстремизъм Високопоставена съюзничка на Навални е наказана на 7.5 години затвор за екстремизъм

" Медиазона " и други издания по-рано цитираха представител на пресслужбата на съда с думите: " Господа, доколкото разбирам, процесът е закрит. " При това прецизира, че потвърждението следва по-късно денем.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР