Съдебният отказ за екстрадиция на Джулиан Асандж е едно от

...
Съдебният отказ за екстрадиция на Джулиан Асандж е едно от
Коментари Харесай

Симов: Асандж е приятел на България, защото разкри работата на Клинтън у нас

Съдебният отвод за екстрадиция на Джулиан Асандж е едно от най-важните решения на които ще станем очевидци през нашия къс и плевел живот. Репресията против същинската публицистика не е спряла и евентуално ще се ускорява в близко време, само че станахме очевидци на едно миничудо.
Английският съд не се огъна на политическият съд и избави един същински другар на България като Асандж. Защо споделям, че е другар на България ли? Защото, дами и господа,, написа журналистът и народен представител от Българска социалистическа партия.
 Британски съд отхвърли екстрадиция на Джулиан Асандж в Съединени американски щати Британски съд отхвърли екстрадиция на Джулиан Асандж в Съединени американски щати
Британски съд отхвърли молбата на Вашингтон за екстрадиция на създателя на " Уикилийкс " Джулиан Асандж в Съединени американски щати, където да бъде съден за ш...
От имейлите на Хилъри Клинтън, които тъкмо Асандж направи обществено притежание, ние знаем какви ги е правила тази одиозна фигура в качеството си на външен министър на Борисов.
И по този начин - става известно, че сега в който първото държавно управление на ГЕРБ реши, че ще затвори дефинитивно плана АЕЦ " Белене " през 2012 година първата работа на " нашия " външен министър е да си строши краката от бързане, с цел да осведоми американците за това решение.
При това той няма привилегията да го заяви директно на тогавашния държавен секретар Хилъри Клинтън, а го споделя на един от многочислените й заместници.
Именно от този имейл научихме, че главната причина за визитата на Клинтън у нас не е била да развива връзките сред двете страна, а само и единствено да завърши плана за " Белене ".
 Симов: Николай Младенов е еластичен като тайландска танцьорка и извършва поръчки Симов: Николай Младенов е еластичен като тайландска танцьорка и извършва поръчки
Инвестицията във фигура като Николай Младенов е обречена на цялостен неуспех и крушение. Той е човек без личен престиж, а допускам, че...
И вижте по какъв начин медиите ни са отразили визитата й у нас - в информациите в тях за " Белене " съвсем не се приказва. Защото това е задкулисието и мизерията на огромната политика.
Съжалявам всички дребни душици и претенденти за лакеи, които виждат в стартирането на такава информация " кремълски план ". Това е достоверна публицистика.
. Можем единствено да му благодарим за това. Защото по този начин имаме някаква визия каква светла персона ще се пробват ни продават като предстоящ избавител на България. "
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР