Съдът във Видин за пореден път отложи делото срещу двама

...
Съдът във Видин за пореден път отложи делото срещу двама
Коментари Харесай

Отложиха делото срещу двамата младежи, убили човек заради шише ракия

Съдът във Видин за следващ път отсрочи делото против двама малолетни упрекнати, в осъществяване на ликвидиране по изключително нечовечен метод на 59 -годишен мъж .

Жертвата е от село Гъмзово.

Делото е отсрочено поради постъпила молба с прибавен болничен лист от повереника на гражданските ищци, в която се желае отсрочване на делото, заради заболяване.



Делото е формирано по обвинителен акт на Окръжна прокуратура – Видин срещу непълнолетните  К.С.С. и Н.С.Г. упрекнати в осъществяване на 1 януари 2023 година грубо ликвидиране на самотно живеещ мъж в село Гъмзово, община Ново село.

Жестокото ликвидиране стана в първия ден на тази година. Двете 16-годишни момчета в съучастничество като съизвършители, по изключително непосилен метод за убития и с особена свирепост съзнателно умъртвили Борислав посредством голям брой удари с крайници и ръце , нанесени с огромна мощ и свирепост в региона на главата, шията и гръдния панер. “

Жестокото ликвидиране потресе жителите на село Гъмзово. Тялото на 59-годишния мъж бе намерено в двора пред къщата му, и проверяващите откриха че му е нанесен нечовечен побой с дървени предмети, ритан е, удрян е с юмруци от четири деца - три малолетни и едно малолетно . Те бяха арестувани на 2 януари като обвинени за причинители на тежко престъпно закононарушение. С полицейска мярка поредно за 24 часа, за 72 ч. и в след това – с непрекъсната мярка " задържане под стража “ бяха арестувани трите малолетни момчета- А.К ( 17 годишен) и 16-годишните -К.С.С. и Н.С.Г.

На четвъртото арестувано дете - малолетно 10-годишно момче, бе предоставена полицейска протекция и то е наказателно неотговорно . В хода на следствието 17 - годишният А.К  бе освободен от наказателна отговорност.



Побоят над мъжа е станал след скандал за шише ракия . Децата купували алкохола от жертвата, само че в съответния случай не им харесала и поискали да я върнат и да си вземат дадените за нея пари. Побоят е осъществен след приложимост на огромна количество алкохол , като най-вероятно момчетата са почнали да пият още в новогодишната нощ.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР