Съдът остави в ареста 22-годишният Сали П., обвинен за убийството

...
Съдът остави в ареста 22-годишният Сали П., обвинен за убийството
Коментари Харесай

Оставиха в ареста обвинения за убийството на разградския таксиметров шофьор

Съдът остави в ареста 22-годишният Сали П ., упрекнат за убийството на таксиметровия водач от Разград, оповестиха от прокуратурата.

22-годишният Сали П. е обвинен за грабежа на 20 лв., съпроводен с убийството на таксиметровия водач от Разград. Ако се потвърди, че той е причинителят, Сали може да бъде о съден от 15 до 20 години затвор, пожизнен затвор или пожизнен затвор без подмяна .
 Откриха погубен таксиметров водач край Разград Обновена
Откриха погубен таксиметров водач край Разград

Първоначално са сметнали, че става въпрос за злополука

На 27 февруари 2019 година Сали П. наема таксиметровия автомобил, ръководен от 63-годишния Кр. И., който два дни по-рано имал рожден ден . 22-годишният Сали се върнал от Германия на 22 февруари, където поиграл на ротативки изкараните пари .

Според информация на прокуратурата по пътя Разград - Дянково Сали извадил нож и нанесъл общо шест удара в региона на шията на лидера, който е опитал да се отбранява . Единият удар прерязал сънната артерия на жертвата. След това съумял да извлачи тялото му отвън автомобила " Дачия " в гористата околност, където е и открито от проверяващите. Взел 20 лв. от оборота на таксито, мобилния телефон и таблета на водача. По-късно изхвърлил таблета, който е открит строшен на местопроизшествието .
 Има арестуван за убийството на таксиджията в Разград
Има арестуван за убийството на таксиджията в Разград 

Това стана ясно от видео по време на задържането на мъжа

На местопроизшествието, без да знае за осъществения обир, съпроводен с убийството на водача, стопира жена, пита дали е станала злополука и предлага да помогне. Сали й изяснява, че е аварирал и се качва в нейната кола. Жената го води в центъра на Разград. Камера е засякла причинителя на закононарушението в 21,38 часа .
 Убийството на таксиджията от Разград било за 20 лв.
Убийството на таксиджията от Разград било за 20 лв.

Заподозреният ги проиграл още същия ден

Ограбените пари Сали проиграл . След това отишъл в дома на момиче, където проверяващите намерили кървавите му чорапи и пуловера. Шубата, с която бил облечен вечерта на грабежа, дружно с мобилния телефон 22-годишният изгорил. Обвиняемият е задържан в кв. " Орел " в Разград.

Определението на Разградския областен съд предстои на обжалване пред Апелативния съд във Варна.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР