Съдът е признал за виновен подсъдим, обвинен от Окръжна прокуратура-Видин

...
Съдът е признал за виновен подсъдим, обвинен от Окръжна прокуратура-Видин
Коментари Харесай

Осъдиха на 18 години затвор жестокия убиец от Димово

Съдът е признал за отговорен обвиняем, упрекнат от Окръжна прокуратура-Видин за ликвидиране, осъществено от него по изключително непосилен метод, оповестиха от обвиняването.
33-годишният мъж е наказан на 18 години „ отнемане от независимост “ при „ непоколебим “ режим на изтърпяване. Освен това той следва заплати и компенсации в размер на 300 000 лв. на наследниците на убития.
За зверското ликвидиране заяви организация BulNews.



На 16 ануари 2019 година, мъж на 60 години поканил в дома си в Димово обвинения, с цел да го почерпи за оказаната от него помощ при доставка на мебели. Подсъдимият се отзовал, като пристигнал към 20.30 ч. Двамата пиели вино, разговаряли, което траяло и през нощта. През това време, под влияние на алкохола, мъжете няколко пъти се карали.
Около 6 часа сутринта сред тях още веднъж зародил спор, в резултат на който той показал експанзия като почнал да нанася удари с ръце и крайници по главата и тялото на мъжа.
Побоят траял към 10 минути, след което подсъдимият се прибрал в дома си. Спал през целия ден, а на 18 януари 2019 година схванал, че той умрял. Тогава обвинения изпрал облеклата си и почистил обувките, по които имало следи от кръв.
Пострадалият бил открит от тъща му, която съобщила за случилото се на органите на Министерство на вътрешните работи във Видин. От направената по досъдебното произвеждане съдебномедицинска експертиза е видно, че повода за гибелта на потърпевшия е съчетана контузия (закрита черепно-мозъчна и лицева контузия, голям брой счупвания на ребра двустранно с скъсване на междуребрената мускулатура), довела до остра дихателна и сърдечно-съдова непълнота.
Присъдата предстои на обжалване пред Софийския апелативен съд.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР