Съдържание:Не подценявайте езика на тялото! Не говорете прекалено много, а

...
Съдържание:Не подценявайте езика на тялото! Не говорете прекалено много, а
Коментари Харесай

Как се сваля мъж

Съдържание:

Не подценявайте езика на тялото! Не говорете прекомерно доста, а изслушвайте! Мъжете също обичат комплиментите! Бъдете плячка!  Как се смъква мъж

Предвид заглавието ни, е добре като пролог да напишем, че няма по какъв начин да сложим всички мъже в един " кюп ", както и няма по какъв начин всички мъже да реагират по еднакъв метод на женските свалки.

Все отново се постарахме да подберем някои от най-ефективните способи да свалите мечтаният от вас мъж.

Не подценявайте езика на тялото!

 Свалки

Жестове като пърпорене на мигли, навиване на косата с пръст на кичури и други сходни са по-скоро отживялост. Но постоянно можете сякаш инцидентно да докоснете ръката на индивида против вас, леко да прокарате език по устните си или пък да се усмихвате при всяка негова смешка.

Не говорете прекомерно доста, а изслушвайте!

Повечето мъже биха се съгласили, че дамите приказват прекомерно доста, като техният диалект може да бъде отъждествен от тях с термини като " мърморене ", " дуднене ", " бучане ", " кудкудякане " и други още по-неприятни описания.

Затова, когато желаете да свалите някой мъж, се научете да не приказвате толкоз доста, а по-скоро да изслушвате. Ако пък диалогът ви се проточи на тематика футбол, казарма, какво сподели " мама " и така нататък, просто очевидно сте сбъркали обекта, който желаете да свалите.

Мъжете също обичат комплиментите!

Както дамите, по този начин и мъжете обичат комплиментите. Има мъже, които се перчат с колите или с мускулите си. След като вие желаете да свалите въпросния мъж, нищо няма да ви коства да похвалите лъскавата му кола или пък отлично " напомпаното " му тяло. В случай че сте попаднали на същински мъж, той няма да има причина да се перчи с каквото и да е. Което пък не ви пречи да похвалите точно тези му качества - приятната усмивка, възприятието му за комизъм, положителното облекло.

Бъдете плячка!

 Сваляне на мъж

Всички знаем, че мъжете от много време са ловци и въпреки през днешния ден към този момент да не вървят в търсене на издръжка, то любовта от ловуването и преследването на дивеча си е останала неизменима част от тяхната същина. А в наше време дивечът се явявате вие - дамата, която ТОЙ би оценил точно в случай че е положил старания, с цел да попаднете в мрежата му. Или нанизана на копието му. Казано и в директен, и в метафоричен смисъл. Така че се постарайте да влезнете в ролята си на плячка, а не на прекомерно налична жена, тъй като ТОЙ бързо би изгубил интерес към елементарно постижима цел.

Източник: advice.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР