Съдържание:Добра хигиена за растеж на косатаРедовно разресване за растеж на

...
Съдържание:Добра хигиена за растеж на косатаРедовно разресване за растеж на
Коментари Харесай

Какво помага за растеж на косата?

Съдържание:

Добра хигиена за напредък на косатаРедовно разресване за напредък на косатаРедовно подкастряне за напредък на косатаМасаж на скалпа за напредък на косатаИзползване на артикули, стимулиращи растежа на косата  Какво оказва помощ за напредък на косата? ‹›  Кръгла четка за коса Elina Med - 24 см Препоръчано за теб:Кръгла четка за коса Elina Med - 24 см12.00 лева.Виж ››

Сигурно на всяка една от нас, дамите, ѝ се е приисквало да има дълга до глезените коса като на приказната героиня Рапунцел. Да не приказваме и че има и доста мъже, които също имат предпочитание да имат дълга коса. Надали колкото на Рапунцел, само че въпреки всичко задоволително дълга.

Ясно ви е, че няма по какъв начин без екстеншъни или присаждане на коса единствено след няколко дни да разполагате с толкоз дълга коса, колкото желаете. Но е добре да знаете, че има някои способи, които са доста значими, що касае бързия напредък на косата. С малко повече самообладание и поредност от ваша страна могат да се реализиран в действителност чудесни резултати.

Ето какво оказва помощ за растежа на косата:

Добра хигиена за напредък на косата

 Какво оказва помощ за напредък на косата?

Никак не е необичайно, че сме сложили положителната хигиена преди всичко що касае подкрепяне растежа на косата. Както и никога под добра хигиена не се подразбира ежедневното ѝ миене.

Има разногласия по отношение на това какъв брой постоянно човек би трябвало да мие косата си, само че е най-добре това да се случва 2- 3 пъти седмично. От една страна, би трябвало да измивате косъма, с цел да му дадете опция да диша, само че и не да го миете толкоз постоянно, че да го лишите от естествената му лой.

Редовно разресване за напредък на косата

Разресването е значимо изискване за стимулиране растежа на косъма. По аналогичния метод, по който прочиствате растенията си от изсъхнали листенца или цветчета, с цел да можете да активирате появяването на нови, по този начин и косата би трябвало да бъде прочиствана от ненужните към този момент косми, с цел да се даде път на новите, здрави и витални.

Именно тези, които постоянно назоваваме „ бебешка коса “. Важно е само да помните да не употребявате при разресването си пластмасови или направени от други изкуствени материали гребени или четки, тъй като са прекомерно нападателни както към скалпа, по този начин и към косата.

Редовно подкастряне за напредък на косата

 Какво оказва помощ за напредък на косата?

Може да ви звучи смешно, само че в действителност, с цел да пораства косата ви, то би трябвало и постоянно да я подстригвате. Най-добрият съвет какъв брой постоянно да се случва това евентуално ще ви даде фризьорът ви, тъй като на всеки човек косата пораства друго бързо и надлежно и интервала от време, през който тя би трябвало да бъде подстригвана, също е друг.

Масаж на скалпа за напредък на косата

Редовният масаж на скалпа е един от най-хубавите способи за стимулиране растежа на косата. За тази цел можете или да употребявате някакво профилирано масло за масаж на косата (повечето масажни масла за тяло са подобаващи и за коса) или просто с леки масажни придвижвания и на изсъхнал скалп да „ намачкате “ малко главата си.

Използване на артикули, стимулиращи растежа на косата

Има доста артикули, предопределени за стимулиране на растежа на косата. Гледайте те да са на растителна основа и да са качествени артикули, като не подценявате и някои много евтини разновидности, каквито са хининовата вода за коса или катрановите артикули.

Помнете, че на ваше разположение са и доста хранителни добавки за перорална приложимост, които също служат за подсилване на косъма и предизвикателство на интензивен напредък. Както знаем, постоянно външната хубост идва от вътрешната страна.

Източник: advice.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР