Съд в Лос Анджелис отказа да уважи иска на певицата

...
Съд в Лос Анджелис отказа да уважи иска на певицата
Коментари Харесай

Съдът попари Бритни Спиърс, баща ѝ остава неин настойник

Съд в Лос Анджелис отхвърли да почете желае на певицата Бритни Спиърс, която се опита да в профил татко си от контрола над нейното многомилионно положение, оповестява ТАСС.

Адвокатът на Спиърс подаде редица искови молби през последните няколко месеца. Той настоя бащата на певицата Джеймс Спиърс да не взе участие повече в ръководството на финансите ѝ. Преди това съдът се съгласи да включи частна финансова компания измежду настойниците на Бритни Спиърс. В същото време беше отказано цялостното премахване на татко ѝ от контрола върху имението.

В края на юни Спиърс, по време на тирада в съда, изиска да анулира напълно попечителството над нея, което продължава от към 13 години. Това условие обаче към момента не е публично формализирано, написа БГНЕС.

Певицата беше оповестена за отчасти неработоспособна през 2008 година заради проблеми с опиатите и терзания по отношение на психологичното ѝ здраве. Повече от 10 години финансите на певицата, в това число многомилионен поверителен фонд, бяха следени от татко ѝ и назначен от съда юрист.

Бащата на певицата също взе доста решения във връзка с нейната кариера, лекуване и персонален живот. Някои почитатели на изпълнителката твърдяха, че тя не желае това, само че е принудена да се съгласява. Състоянието на певицата се прави оценка на към 60 млн. $.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР