Съчетайте плодовете си с комбинирани храни, за да бъдете по-активни

...
Съчетайте плодовете си с комбинирани храни, за да бъдете по-активни
Коментари Харесай

Искате повече енергия? Ето с какво трябва да съчетавате плодовете си

Съчетайте плодовете си с комбинирани храни, с цел да бъдете по-активни и цялостни с сила през целия ден. Това е доста потребен съвет за всички, които се стремят да оптимално потребни за здравето си, до момента в който отхвърлят всичките сложни задания от деня.
Много от нас са склонни да посегнат към модифицирани или пържени закуски, с цел да заситят нежеланите си пристъпи на апетит денем. Така им е по-лесно и, несъмнено, вкусно. Но би трябвало да се означи, че такива храни са с високо наличие на захар и сол и би трябвало оптимално да се заобикалят. Вместо това, тези храни би трябвало да бъдат сменени с по-здравословни заместители като плодовете.
Знаете ли, обаче, че бихте могли да извлечете максимума от плодовете, като ги съчетаете с няколко характерни храни?
 Храни, които стават за ястие, а ние ги изхвърляме Храни, които стават за ястие, а ние ги изхвърляме
Всички белим и махаме семките на някои плодове и зеленчуци, само че все пак в множеството случаи бъркаме. 99% от хората хвърлят някои храни...
Хвърляйки светлина върху метода, по който човек може да направи този потребен ход, видни международни диетолози споделят, че е чудесна концепция да посегнете към някакъв плод за здравословна вечерна закуска. Изборът е страховит, само че с него ние обаче не реализираме цялостно насищане и по-късно стартира преяждането с чипс, бисквити и пуканки.
И по този начин, кой е най-хубавият метод да се избегне преяждане и в това време да сте задоволително сити?
Най-добрият метод да добавите повече потребни и засищащи субстанции към плодовете си е като ги комбинирате с ядки или кисело мляко (добри мазнини или протеини). Това ще докара до нараснала енергийна компактност и ще ви засити за по-дълго време. Това е рекомендация на диетолози.
Какво е добре да включиш в сходна закуска?
 7 плода за по-здрава коса 7 плода за по-здрава коса
Да, има плодове, които могат да създадат косата по-здрава, еластична и красива! Те съдържат субстанции, които подкрепят растежа и здрави...
Например, пробвайте да изядете една ябълка с няколко ореха. Това засища глада ви за по-дълго време.
Какво е енергийна компактност?
С елементарни думи, енергийната компактност е броят на калориите (енергията) в несъмнено количество храна. Високата енергийна компактност значи, че в храната има доста калории. Киселото мляко и плодовете могат да се употребяват дружно и могат да имат комбинирани изгоди за здравето на индивида посредством евентуални пребиотични и пробиотични резултати. Заместването на високоенергийни закуски с недостиг на хранителни субстанции с плодове и кисело мляко може да понижи приема на висококалорични храни, съгласно диетолога.
Опитайте да приложите този принцип и след известно време сами ще се убедите в позитивния му резултат. Това ще се окаже освен потребно за здравето, само че и за портфейла ви.

Още от ЗДРАВЕ:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР