Събрани са средствата на операцията в Турция на 21-годишната Димислава

...
Събрани са средствата на операцията в Турция на 21-годишната Димислава
Коментари Харесай

Протегната ръка: Събраха средствата за операцията на тежко болната студентка от Хисаря

Събрани са средствата на интервенцията в Турция на 21-годишната Димислава Николова от Хисаря. Това заяви в обществените мрежи нейната майка Даниела Николова.

21-годишната студентка от Пловдивския университет “Паисий Хилендарски ” страда от Сарком на Юинг - недоброкачествен рак на костта. За хирургическата намеса и възстановяваното на младото момиче са нужни над 100 000 евро, което е непостижимо за фамилията й. Нейните близки проведоха акция за набиране на средствата. На техните апели се отзоваха хора от цялата страна, които помогнаха с парични дарения. Ето какво написа майката Даниела Николова във фейсбук:

" Мили, невероятни, изключителни хора. С наслада ви увeдомяваме, че прогнозната сума, посочена от здравното заведение за лекуването на детето ни към този момент е събрана.

Това ни дава опция да заминем за плануваното лекуване в Република Турция, което ще стартира на 12 юни тази година. 

Цялото ни семейство благодари от сърце на всички хора откликнали в този сложен за нас миг! Благодарността ни е безгранична и освен поради финансовата поддръжка, а и поради изключителната прочувствена и духовна такава! Цялата тази вълна на позитивна страст намерила израз в думите и дейностите на хората ни раздруса от дъното на душите ни. Благодарим ви от сърце!!! "
Дими отпътува, изпълнена с религия. Благодарим за всяка искрица вяра, обич и мощ, които ни дадохте!

Сметката я оставяме отворена, тъй като направената предварителна калкулация от лечебното заведение е за предложените проучвания и прогнозната цена може да варира съгласно самостоятелната диагноза и опцията за пораждане на медицински затруднения.
Отново ви уверяваме, че постъпилите средства от дарения ще бъдат употребявани единствено и само за лекуването на Дими и след приключването му при съществуване на излишък той ще бъде предаден за лекуване на друго дете.
Всички разноски разнообразни от медицинските, касаещи лекуването на Димислава ще се покриват от фамилията!

На основаната страница във фейсбук https://www.facebook.com/ZaednoZaDimi ще публикуваме информация и документи за направените разноски, лекуването на детето и нейното положение.
С най- сърдечни благодарности от Дими и фамилията!
Бъдете здрави!
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР