Събрахме за вас най-необичайните варианти за френски маникюр.Френският маникюр е

...
Събрахме за вас най-необичайните варианти за френски маникюр.Френският маникюр е
Коментари Харесай

Френски маникюр за есен 2023: 9 модерни идеи, в които всички са влюбени

Събрахме за вас най-необичайните разновидности за френски маникюр.

Френският маникюр е една от безконечните класики в трендовете за хубост, а този есенен сезон е изключително известна. Класическият френски маникюр е основан преди съвсем 50 години. А ето и неговата история.

Основателят на марката Orly, Джеф Пинк, бил потърсен от собствен прочут режисьор, с цел да позволи проблем, обвързван с начина, по който изглеждали ноктите на една от актрисите по време на фотоси. За въпросния маникюр се налагало да се отдели прекалено много време, тъй като той трябвало да подхожда на всяка нейна визия. Тогава Джеф го осенила концепцията да покрие израсналия борд на нокътната плоча с бял лак.

Тази наклонност в началото била наречена „ натурален тип “ и незабавно добила известност измежду актрисите. Най-големите й фенове обаче били дамите от френското кино, и тъкмо заради тази причина този дизайн маникюр по-късно стартира да носи името „ френски “.

И въпреки всичко в случай че класическият френски маникюр към този момент ви е омръзнал и желаете нещо свежо и автентично, разгледайте 9-те хрумвания за нехарактерен френски маникюр, които не се съмняваме, че ще ви харесат. Може да ги видите в галерията!
Източник: dama.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР