Събота се очертава да е най-топлият ден през тази седмица

...
Коментари Харесай

Температурите днес удрят 26 градуса />Реклама / Ads
Събота се обрисува да е най-топлият ден през тази седмица с температури към и след обяд сред 22 и 26 градуса. Най-високи стойности термометрите ще демонстрират в северозападните региони -Видин, Лом, Оряхово и като цяло в Дунавската низина. Топло ще е денем и в планините – сред 8 и 15 градуса.
В неделя температурите денем също остават високи, само че в следобедните часове ще има условия за слаби валежи, на изолирани места и с гръмотевици, най-вече в южната половина на страната. Слаб леден атмосферен фронт, обвързван с циклон над Украйна, ще премине над страната и към обяд ще усили вятъра в Дунавската низина.

Новата седмица ще стартира с динамично и несигурно време със слаби валежи в часовете след обяд. В понеделник, вторник и сряда валежите ще са с по-голяма възможност в Западна и Централна България, а по-късно – и на изток. В първите дни на май над страната ще премине средиземноморски циклон и преваляванията тук-там ще са по-съществени и с гръмотевична интензивност. Температурите през цялата седмица ще са над 10 градуса заран и над 20 след обяд.

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР