Събитията излизат извън контрол и предизвикат истински хаос за героите

...
Събитията излизат извън контрол и предизвикат истински хаос за героите
Коментари Харесай

Поръчка на убийство и катастрофа нажежават обстановката в „Алея на славата“

Събитията излизат отвън надзор и провокират същински безпорядък за героите в новите епизоди на „ Алея на славата “. Модерната фамилна поредност ще изправи обичаните персонажи пред съдбовни изходи и шокиращи изненади от ориста. От вторник до четвъртък в 22:00 ч. непремислени ходове ще застрашат живота на някои от героите и ще изпитат любовта и интуицията на други.

След мигновеното освобождение от ареста, Пумпалов ще предприеме нови стъпи, с цел да реализира следващата си тъмна скица. Неочаквана молба от Кънев ще го накара да даде непостижима задача на Марио. Дясната ръка на Пумпалов ще се съгласи, само че това, което ще изиска в подмяна, няма да бъде в полза на подземния необут. Към кого е ориентирана кървавата поръчка и ще бъде ли изпълнена?

Междувременно срещата на Милен с Пумпалов по никакъв начин няма да се хареса на контрольор Дерин и той ще направи всичко допустимо младият готвач да стои настрани, даже това да коства присъединяване му във финала на „ Фламбе “. Въпреки старанието на Дерин, безпогрешната вътрешен глас на Милен още веднъж ще го води на вярното място в верния миг. Въпреки желанието му да помогне обаче, той ще стане очевидец на тежка злополука, която ще преобърне света му и ще го срине прочувствено. 

Низ от събития ще извърнат проектите и на семейство Станеви. Отвличането на дребния Иво няма да остави Слави безразличен и той ще показа тайната за извънбрачното си дете с един от най-близките си хора. Признанието ще провокира домино резултат с един единствен излаз за него и брачната половинка му Валентина. Дали тя ще реши да го поддържа, в случай че разбере тайната, или двамата ще поемат по разнообразни пътища оттук насетне? 

Ще бъде ли освободен дребният Иво? Кой ще бъде поръчан от Пумпалов и за какво? Ще се оправи ли Марио със задачата? Кой ще попадне в тежката злополука, на която Милен ще стане очевидец? Какви са съмненията на Милен и ще успее ли той да събере храброст, с цел да продължи напред? – разберете в новите горещи епизоди на „ Алея на славата “ от вторник до четвъртък от 22:00 часа по NOVA. 

Следете и формалния профил на „ Алея на славата “ за настоящи вести.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР