Събитието се състоя днес 25 Януари 2018г. от 19 ч.

...
Събитието се състоя днес 25 Януари 2018г. от 19 ч.
Коментари Харесай

Посланикът на Германия връчи награда за принос във високите технологии и иновации на гиганта в машиностроенето у нас ЕЛПРОМ ТРОЯН

Събитието се състоя през днешния ден 25 Януари 2018г. от 19 ч. в Аулата на Софийски Университет в наличието на Президента на РБългария господин Румен Радев, политици, общественици и дипломати, както и Кмета на град Троян. Наградата за Иновации на Германска Икономика за 2017 година, получи притежателят на Елпром Троян, господин Младен Петков Мондешки, който съобщи, че главната цел на колоса в машиностроенето е била и ще бъде, да трасира бъдещето в машиностроенето, оповестява troyanpress.com.

" Това, което вършим е да развиваме машиностроенето и да вървим по пътя на Индустрия 4.0, а това е бъдещето, ние го осъзнаваме и способстваме за това всекидневно. Това е наш дълг, тъй като Елпром Троян е признака на машиностроенето в България. Заповядайте, каним ви в Троян, елате и вижте с очите си, това е града на бъдещето, това е Елпром Троян “, споделиха в обръщението си представителите на завода и господин Младен Петков Мондешки на церемонията.


Младен Петков Мондешки, притежател на Елпром Троян

Елпром Троян е одобрен водач в машиностроенето и високите технологии, като доближи висоти в региона на Индустрия 4.0.

Елпром Троян е създал невероятни приложения за мишиностроенето, които имат и ще имат голямо значение за промишлеността през днешния ден и в бъдеще.



Елпром Троян сътвори платформата Smart Digital Monitoring (SDM30), която се асемблира в рамките на всеки цех, където кибер-физичните системи могат да управляват физичните процеси, създавайки виртуалнокопие на физическия свят и по този метод ще вземат без значение, децентрализирано решение. Така кибер-физичните системи споделят и се съгласуват между тях и с хората в действително време чрез Cloud -облачна услуга. Това е скъпо за всички структурно определящи промишлености, където ръководството на риска е от най-високо значение, като в химическа, нефтопреработвателна, минна, военна, енергийна, авиационна, фармацефтична, автомобилната промишлености тъй наречените



Устройство е целесъобразно да се асемблира към всеки електромотор, а електромоторите са на всички места. Асемблирането на SDM 30 е наложително, там където има високо равнище на замърсяване с химикали, звук, прахуляк, високи или ниски температури, радиация и т.н, както и на недостъпни, труднодостъпни или отдалечени от индивида места. Устройството е предопределено да е там, където изискванията и средата са враждебни за индивида. Това устройство ви подсигурява едно, а то е най-важното, че риска от повреда ще бъде редуциран до статистическата нула. Това е и повода това устройство да е пионер в промишлеността. То е бъдещето, с което сигурността ще получи друго значение, а грижата за индивида ще придобие ново измерение. Това е постижение на Индустрия 4.0, това е новият небосвод в машиностроенето.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР