Събитието на дизайнерите Доменико Долче и Стефано Габана събра цяло

...
Събитието на дизайнерите Доменико Долче и Стефано Габана събра цяло
Коментари Харесай

Звезден блясък и стил във Венеция: Мария Бакалова сияе в компанията на модни икони

Събитието на дизайнерите Доменико Долче и Стефано Габана събра цяло съзвездие от фешън икони във Венеция, с цел да показа най-новата сбирка на Dolce & Gabbana, въодушевена от италианския град.

Сред почетните посетители е и нашата холивудска горделивост Мария Бакалова, която дойде в италианското божествен кътче преди няколко дни и разгласява в обществените мрежи фотоси от престоя си.

Виждаме я в няколко стилни дизайнерски визии, само че приказната розова рокля от тюлен кринолин несъмнено е дрехата, която насочи светлината на прожекторите към нейната прелестна притежателка:

Роклята, несъмнено, е дело на уредникът на звездното събитие, първокласната фешън къща Dolce&Gabbana.

Аристократичната визия е приключена със сандали на висок ток, обсипани с перли и пайети, дребна чанта, покрита с декоративни розички и екстравагантна огърлица.

Българката дефинира Венеция като едно от най-красивите места в света и сигурно си прекарва повече от добре.

Сред звездите, които също дойдоха в италианския град за събитието, виждаме Дженифър Лопес, Хайди Клум, Моника Белучи, Хелън Мирън .

Самата Джей Ло провокира бурни реакции от почитатели и папараци с ефектната си поява. И това не изненадва никого, просто я вижте!

А в случай че сте жадни за още звезден искра и жанр, каним ви в нашата изложба, където събрахме някои от най-обичаните и най-добре облечените звезди:

Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР