С всяка своя прогноза и поява на екран мексиканката Янет

...
С всяка своя прогноза и поява на екран мексиканката Янет
Коментари Харесай

Опасно време: Секси-синоптички нажежават страстите от екрана

С всяка своя прогноза и поява на екран мексиканката Янет Гарсия пали мъжките мечти. Наричат я най-сексапилната дама на метеорологията. Формите и са сочни като свиленградска любеница. Преди да се появи на екран, Янет е добре позната като модел. Снимала се е за Playboy.

.

Румънската синоптичка Роксана Ванчеа влезе в заглавията на международните медии и завладя мъжките сърца със " инцидентно " проявление на обилните си гърди в прогнозата на времето. На тях тя подчертава и в утринната аеробика.

Не остава по-назад и новозеландска водеща на прогнозата за времето. Тя смущава феновете на ефирен канал Channel 9. Някои даже считат, че Белинда Ръсел води прогнозата чисто гола, написа New Zealand Herald. Тя прогнозата в чудноват бежов костюм и провокирала вълна от бурни реакции. „ Мъжът ми безусловно си изплю пиенето и стартира да крещи: „ Буб, по-бързо, Белинда е без гащи!”, написа в обществената мрежа интернет потребителка.

.

Елени Цолаки е тотална национална звезда на Гърция. При съобщаване на прогнозата тя танцува и пее в утринното предаване Happy Day.

Аржентинката Мария Сол Перес, другата мексиканка Сузана Алмейда, стотици, хиляди по континентите. Хората ги обичат и по тази причина постоянно ги назовават с дребните им имена- Ивон, Мари, Мати, Кати.....

И в България имаме хубави, секси и умни синоптички, които вършат времето ни единствено хубаво.

.

Диктатура на дългите крайници на Натали Трифонова царува в bTV. Болярката мачка с сексапил без значение дали е с панталон или минижуп. Сексапил пръска и от фотосите и от Доминикана. Мъжката половина не е равнодушна, даже когато води и предаването в малкия екран. На Натали май не и пука от слуховете, които я вкарват в леглото на най-известния мачо-политик на републиката ни.

.

Зашеметяваща в Българска национална телевизия е и колежката и Ева Кикерезова. Майката на три деца е изваяна като гръцка богиня и провокира талази от страсти освен с крастата си, само че и с пиперливите постове в обществените мрежи.

А какво да кажем за доайенката Христина Балинска Тя мина от bTV в Българска национална телевизия. Тя е шампионка на тенис-корта през лятото и снежна фортуна по ски-пистите през зимата.

.

Никол Станкулова от Нова телевизия е дъщеря на служители на реда. Помним, че се показа почтено във VIP Brother. Говори се, че хубавицата ще стане майка за повторно през есента. През ноември 2018 година тя роди Теа - кръстена на баща й Теодор Минев, който е наследник на банкера Цеко Минев.

Групата на Нова телевизия допълват Гери Малкоданска и Лора Георгиева. Първата е дейна участничка и в " На кафе ". А Лора е известна освен като вдовицата на варненския милионер Борислав Манджуков, а и като спортна журналистка и водеща на начин на живот предаването по телевизия BBT " Така го вършат дамите ".

Синоптичките са завладяли с красота освен националните малките екрани. Чарът им дефилира от заран до вечер и в ON AIR, TV+.......

Народът обича своите дами на времето. Дали на открито е проливен дъжд или сняг, дали е стихия или живакът хвърчи нагоре, с тях настроението ни постоянно е слънчево. Светът е в краката на хубостта. Нали?!

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР