С всеки изминал ден се появяват все повече модни онлайн

...
С всеки изминал ден се появяват все повече модни онлайн
Коментари Харесай

GLAMI създава нов, лесен начин за пазаруване

С всеки минал ден се появяват от ден на ден фешън онлайн магазини. Вече има толкоз доста налични благоприятни условия, което е по едно и също време благословия и проклинание за нас. Постепенно обаче започваме да се изморяваме от богатия избор. Случвало ли ви се е да се чувствате толкоз претрупани, че да не желаете да пазарувате повече, а вместо това да отидете да гледате обичания си сериал?

В случай, че извършването на покупки на облекла ви лишава доста време и сила, ще ви улесни. С помощта на смарт технология, потребителите към този момент ще могат да видят разнородни фешън рекомендации и предложения от разнообразни онлайн магазини, селектирани по отношение на усета им. И всичко това единствено на една страница.

Подобно на Spotify и Netflix, GLAMI ще реализира това посредством опознаване на персоналния ви жанр. Първо ще стартираме с къс тест/анкета за обичаните ви марки, желания за жанр и размер. Така единствено след няколко минути ще видите деликатно подбрана за вас гама артикули. GLAMI сортира продукти за вас измежду стотици електронни магазини и марки, както същински стилист би направил. Колкото по-често употребявате GLAMI, толкоз по-добре персонализирани ще бъдат предложенията, които получавате.

основава цифров бутик за всеки един клиент, който ще открие обичаните си или нови марки във всевъзможни размери – от XXS до 7XL. Целта на онлайн бутика не е просто да обогати нещата, които към този момент имате в дрешника си или си представяте в мозъка си, а в допълнение към персонализираното извършването на покупки по отношение на вашите самостоятелни усети, да ви даде опцията да откриете нови дизайнери, марки и продукти, на които евентуално не бихте попаднали сами.

Имате потребност от повече? GLAMI ви предлага повече...

Обичате да разглеждате по обичайния метод? Все още можете да търсите и откривате продукти, както до момента. Просто използвайте лентите за търсене, както и дадените филтри, с цел да видите продуктите по отношение на вашите желания. Можете също да ревизирате дали различен магазин има продукта, който сте харесали, и да сравните цените.

Вече не е нужно да се тревожите дали ще изпуснете някоя ликвидация. Просто харесайте продукта, към който имате интерес и GLAMI ще ви уведоми по имейл, когато/ако цената му бъде понижена.

Пазарувайте с GLAMI на!

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР